pokal header web

Rematch mod HBC Nantes torsdag

Efter sidste uges nederlag i Machineseeker EHF Champions League jagter Henrik Møllgaard og resten af Aalborg Håndbold torsdag aften revanche på udebane mod HBC Nantes.

Aalborg Håndbolds forsvarsgeneral Henrik Møllgaard er i den grad bevidst om, at det kræver en ekstra indsats for at tage point på den franske vestkyst torsdag aften.

– Hvad vi skal gøre for at komme tilbage på sporet? Det nemmeste ville være bare at vinde, for det at vinde løser mange ting, men vi skal også tage den nuværende modgang som en mulighed for at få et endnu stærkere hold ud af det. Lige nu kæmper vi dog hårdt for alle pointene, og det kommer vi også til at gøre i Nantes, vurderer den rutinerede Aalborg-spiller, der glæder sig til at prøve kræfter med franskmændene endnu en gang.

HBC Nantes måtte i weekenden også indkassere et nederlag, da man tabte til Toulouse i den hjemlige Starligue, men det ændrer ikke på Henrik Møllgaards forventninger til torsdagens opgør.

– I kampen her i Aalborg fik vi det fra dem, som vi forventede, de ville komme med, men når man ser på udfaldet var det dog mere vores egne kvaliteter det handlede om i den kamp. Nantes er et mandskab med ufatteligt mange kompetencer, de har et fedt hold, hvor de både kan spille godt offensivt og defensivt. Så det bliver sjovt at komme derned, for det er en heksekedel, hvor vi også så, at Kiel kom på glatis, lyder vurderingen videre fra Henrik Møllgaard, med henvisning til THW Kiels nederlag på 38-30 til HBC Nantes i oktober måned.

Der er intet ved vores modgang, som ændrer på, at vi tager til Nantes for at vinde kampen.

– Vi har dog ikke så meget fokus på modstanderne lige nu, men har mere øjnene på egne præstationer. Der er dog intet ved vores modgang, som ændrer på, at vi tager til Nantes for at vinde kampen. Det gode er, at vi har dem inde under huden efter sidste uge, og i løbet af kampen fandt vi svar og modsvar på deres kvaliteter. Jeg er sikker på, vi har det, der skal til for at slå dem, vi var bare for længe om at finde det på hjemmebane, analyserer Møllgaard videre og giver følgende vurdering af, hvad der kræves for at tage point torsdag aften.

– Altså, vi bruger da tid på det, vi ikke var tilfredse med i opgøret i onsdags, men vi skal i høj grad fokusere på det, der fungerede for os. De kommer ikke til at lave noget om siden kampen i sidste uge, men vi fandt forhåbentlig nøglen i de 15 minutter i anden halvleg hvor vi var styrende. For at få en sejr skal vi holde fast i de ting, så vi kan skabe en kamp mere på vores præmisser, afrunder Henrik Møllgaard.

Torsdagens kamp i Machineseeker EHF Champions spilles kl. 20.45 i H Arena i Nantes. Kampen kan følges direkte på TV3 Sport og Viaplay.

Mads HOXER HANGAARD, Final - Aalborg Håndbold vs Barça, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Hoxer hoppede højt i Champions League

Mads Hoxer har fået mange skulderklap for sine præstationer i den forløbne sæson, og med hensyn til Champions League viser tørre tal, at vores 23-årige højre back har fået et...
Mikkel HANSEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Sidste chance for at byde på Champions League-trøjer

Auktionen på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln slutter kl. 20.00 søndag. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Ribe-Esbjerg HH  Foto: Henrik Hansen

Wiesmach skubber Lennartsson ud af top 10

Fløjspilleren er ny mand på listen over spillere med flest kampe i Aalborg Håndbolds historie. Da publikumsyndlingen Jan Lennartsson i 2013 stoppede i Aalborg Håndbold – og samtidig stoppede sin...

Håndbold i verdensklasse