MicrosoftTeams-image (3)

Rematch mod HBC Nantes torsdag

Efter sidste uges nederlag i Machineseeker EHF Champions League jagter Henrik Møllgaard og resten af Aalborg Håndbold torsdag aften revanche på udebane mod HBC Nantes.

Aalborg Håndbolds forsvarsgeneral Henrik Møllgaard er i den grad bevidst om, at det kræver en ekstra indsats for at tage point på den franske vestkyst torsdag aften.

– Hvad vi skal gøre for at komme tilbage på sporet? Det nemmeste ville være bare at vinde, for det at vinde løser mange ting, men vi skal også tage den nuværende modgang som en mulighed for at få et endnu stærkere hold ud af det. Lige nu kæmper vi dog hårdt for alle pointene, og det kommer vi også til at gøre i Nantes, vurderer den rutinerede Aalborg-spiller, der glæder sig til at prøve kræfter med franskmændene endnu en gang.

HBC Nantes måtte i weekenden også indkassere et nederlag, da man tabte til Toulouse i den hjemlige Starligue, men det ændrer ikke på Henrik Møllgaards forventninger til torsdagens opgør.

– I kampen her i Aalborg fik vi det fra dem, som vi forventede, de ville komme med, men når man ser på udfaldet var det dog mere vores egne kvaliteter det handlede om i den kamp. Nantes er et mandskab med ufatteligt mange kompetencer, de har et fedt hold, hvor de både kan spille godt offensivt og defensivt. Så det bliver sjovt at komme derned, for det er en heksekedel, hvor vi også så, at Kiel kom på glatis, lyder vurderingen videre fra Henrik Møllgaard, med henvisning til THW Kiels nederlag på 38-30 til HBC Nantes i oktober måned.

Der er intet ved vores modgang, som ændrer på, at vi tager til Nantes for at vinde kampen.

– Vi har dog ikke så meget fokus på modstanderne lige nu, men har mere øjnene på egne præstationer. Der er dog intet ved vores modgang, som ændrer på, at vi tager til Nantes for at vinde kampen. Det gode er, at vi har dem inde under huden efter sidste uge, og i løbet af kampen fandt vi svar og modsvar på deres kvaliteter. Jeg er sikker på, vi har det, der skal til for at slå dem, vi var bare for længe om at finde det på hjemmebane, analyserer Møllgaard videre og giver følgende vurdering af, hvad der kræves for at tage point torsdag aften.

– Altså, vi bruger da tid på det, vi ikke var tilfredse med i opgøret i onsdags, men vi skal i høj grad fokusere på det, der fungerede for os. De kommer ikke til at lave noget om siden kampen i sidste uge, men vi fandt forhåbentlig nøglen i de 15 minutter i anden halvleg hvor vi var styrende. For at få en sejr skal vi holde fast i de ting, så vi kan skabe en kamp mere på vores præmisser, afrunder Henrik Møllgaard.

Torsdagens kamp i Machineseeker EHF Champions spilles kl. 20.45 i H Arena i Nantes. Kampen kan følges direkte på TV3 Sport og Viaplay.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse