MicrosoftTeams-image (3)

René Antonsen: Dejligt med tillid fra trænerne

20-årige René Antonsen blev hentet hjem fra lejeaftalen med Team Vesthimmerland i 1. division, da Jacob Bagersted blev skadet for halvanden måned siden.

Siden da har han fået en del spilletid på liga-holdet. F.eks. spillede han i midterforsvaret i hele kampen mod Århus Håndbold i mandags og sluttede af med 10 minutter i angrebet med tre flotte scoringer til følge. 

– Jeg startede inde i forsvaret mod både Ribe-Esbjerg og Århus, og det er dejligt med tillid fra trænerne. Jeg synes, det er gået godt til træning, og der er ingen tvivl om, at det har været godt for min udvikling, at jeg har spillet et år i 1. division for Team Vesthimmerland, siger René Antonsen.

– Jeg tager en kamp ad gangen og nyder den spilletid, jeg får i de enkelte kampe. Vi glæder jeg mig til kampen mod TMS Ringsted på fredag i Gigantium. Det er altid noget specielt at spille i Gigantium med så mange tilskuere og super-stemning, siger René Antonsen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen om René Antonsen:

– René har vist gode takter til træning, og når spillerne yder en god indsats, og tingene lykkes for dem, så skal de også have spilletid i kampene – uanset alder. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse