pokaler_header_new

René Antonsen: Dejligt med tillid fra trænerne

20-årige René Antonsen blev hentet hjem fra lejeaftalen med Team Vesthimmerland i 1. division, da Jacob Bagersted blev skadet for halvanden måned siden.

Siden da har han fået en del spilletid på liga-holdet. F.eks. spillede han i midterforsvaret i hele kampen mod Århus Håndbold i mandags og sluttede af med 10 minutter i angrebet med tre flotte scoringer til følge. 

– Jeg startede inde i forsvaret mod både Ribe-Esbjerg og Århus, og det er dejligt med tillid fra trænerne. Jeg synes, det er gået godt til træning, og der er ingen tvivl om, at det har været godt for min udvikling, at jeg har spillet et år i 1. division for Team Vesthimmerland, siger René Antonsen.

– Jeg tager en kamp ad gangen og nyder den spilletid, jeg får i de enkelte kampe. Vi glæder jeg mig til kampen mod TMS Ringsted på fredag i Gigantium. Det er altid noget specielt at spille i Gigantium med så mange tilskuere og super-stemning, siger René Antonsen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen om René Antonsen:

– René har vist gode takter til træning, og når spillerne yder en god indsats, og tingene lykkes for dem, så skal de også have spilletid i kampene – uanset alder. 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...