pokaler_header_new

René Antonsen skadet

 
René måtte udgå i slutfasen af søndagens kamp mod Århus Håndbold grundet en skade, og efterfølgende undersøgelser har desværre vist, at der er tale om en brækket knogle i hånden.
 
Vores anfører skal derfor gennemgå en operation. Han forventes som minimum at være ude i seks uger, og afhængig af operationens omfang kan skadespausen risikere at blive endnu længere.
 
Søndag blev derfor en særdeles begivenhedsrig dag for René – på godt og ondt. Først blev han udtaget til de kommende EM-kvalifikationskampe for Danmark, derefter var han stærkt medvirkende til at sikre os en vigtig ligasejr, inden han altså uheldigvis pådrog sig en skade i hånden.
 
– Det er et stort slag for os. René går altid forrest, og han har været inde i en rigtig god periode og var udset en stor rolle i de spændende opgaver, der venter os, med knockout-kampe i EHF Champions League og slutspillet i HTH Herreligaen, siger direktør Jan Larsen.
 
– Derudover er vi selvfølgelig også utroligt kede af det på Renés vegne. Han stod foran en stor chance med landsholdet den kommende uge, og det gør ondt at tænke på, at han nu går glip af den mulighed. Nu krydser vi fingre for, at operationen forløber gnidningsfrit, så vi kan få ham tilbage på banen til den afgørende del af sæsonen, slutter Jan Larsen.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...