MicrosoftTeams-image (3)

René Antonsen skadet

 
René måtte udgå i slutfasen af søndagens kamp mod Århus Håndbold grundet en skade, og efterfølgende undersøgelser har desværre vist, at der er tale om en brækket knogle i hånden.
 
Vores anfører skal derfor gennemgå en operation. Han forventes som minimum at være ude i seks uger, og afhængig af operationens omfang kan skadespausen risikere at blive endnu længere.
 
Søndag blev derfor en særdeles begivenhedsrig dag for René – på godt og ondt. Først blev han udtaget til de kommende EM-kvalifikationskampe for Danmark, derefter var han stærkt medvirkende til at sikre os en vigtig ligasejr, inden han altså uheldigvis pådrog sig en skade i hånden.
 
– Det er et stort slag for os. René går altid forrest, og han har været inde i en rigtig god periode og var udset en stor rolle i de spændende opgaver, der venter os, med knockout-kampe i EHF Champions League og slutspillet i HTH Herreligaen, siger direktør Jan Larsen.
 
– Derudover er vi selvfølgelig også utroligt kede af det på Renés vegne. Han stod foran en stor chance med landsholdet den kommende uge, og det gør ondt at tænke på, at han nu går glip af den mulighed. Nu krydser vi fingre for, at operationen forløber gnidningsfrit, så vi kan få ham tilbage på banen til den afgørende del af sæsonen, slutter Jan Larsen.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse