pokaler_header_new

Revanche-tid mod SønderjyskE onsdag kl. 19.30 i Gigantium

Onsdag kl. 19.30 indtager Jesper Jensens mandskab igen hal-gulvet i Gigantium. Første kamp i anden halvdel af Boxer Herreligaen på den bane, hvor vi endnu ikke har tabt i ligaen i denne sæson. Klar til 23. betydende kamp på tre måneder.

Mostanderen er SønderjyskE, og opgaven er ikke til at tage fejl af: To point – og dermed også revanche for nederlaget på 27-21 i Sønderborg i onsdags. Her spillede vi under niveau, mens SønderjyskE var tilbage på sporet efter en mindre spillemæssig down-periode.

På onsdag er der os, der skal tage teten og spille kampen på vores præmisser. Vi spillede en god kamp i søndags i Kielce, men tabte mod det stærke polske hold. De gode takter skal fortsættes mod SønderjyskE, der råder over et stærkt mandskab, men vi skal sikre os de to point for at bevare placeringen på en delt andenplads.

Truppen lander mandag eftermiddag i Aalborg efter rejsen til Polen, og i morgen, tirsdag, er der forberedelser til kampen mod SønderjyskE. En træning, der ligeledes vil vise, hvilke spillere der er klar til kampen onsdag.

Vi forventer igen 3.000-3.500 tilskuere til kampen på onsdag, en kamp, der dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

Det er fortsat muligt at købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...