pokaler_header_new

Revanchetid mod Ribe-Esbjerg

Efter en succesfuld weekend i Herning ved Santander Final4 blev vi søndag pokalmester for anden gang i klubbens historie efter en finalesejr over GOG på 30-27. Det er samtidig sæsonens anden titel og 15. sejr på 15 kampe i 2022.

Vi jagter dermed 16. sejr på stribe, når Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg i en tætpakket Sparekassen Danmark Arena med kampstart kl. 16.10.

Vi mødte sidst sydvestjyderne lørdag 20. november, hvor vi spillede to kampe på tre dage mod dem og tyske THW Kiel i EHF Champions League. Kampen endte med et nederlag på 36-33. Vi vil derfor gøre alt for at bevise, at det ikke kommer til at gentage sig og fortsætte vores gode stime.

Ribe-Esbjerg har haft en svingende sæson, og ligger inden lørdagens kamp på en 8. plads med 24 point for 26 kampe – lige præcis nok til en slutspilsplads. De har på nuværende tidspunkt fire point ned til Lemvig-Thyborøn på 9. pladsen, som dog har spillet en kamp mindre.

Holdet har overrasket denne sæson ved at have et godt tav på flere af holdene højere i tabellen med sejre over både os, GOG og Bjerringbro-Silkeborg. Vi skal derfor spille koncentreret i alle kampens tres minutter for at tage sejren.

Vi ligger fortsat på en andenplads, og med otte point ned til Skjern Håndbold er vi sikre på at tage to point med i slutspillet. Flere placeringer ligger endnu ikke fastlagte i grundspillet, og vi skal derfor frem til sidste spillerunde i næste uge for at finde vores endelige slutspilsmodstandere.

Vi er klar til kamp efter en uge uden midtugekamp, og fredag bliver de sidste detaljer finpudset, så vi er klar til at løbe på banen lørdag. Vi er dog fortsat uden Martin Larsen og Sebastian Henneberg samt Andreas Holst, som er ramt af sygdom.

Der er stadig få billetter tilbage i salg, som kan købes her.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en håndboldkamp. Kampen sendes ikke på TV, så køb din billet nu, hvis du ikke vil gå glip af løjerne og være med til at hylde de nykårede pokalmestre.

#klartilkamp

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.