pokaler_header_new

Ringsted er næste modstander

Lørdag venter ugens sidste opgør, og det er i den hjemlige liga på udebane mod TMS Ringsted. Kampen starter 15.00.

Drengene er tanket på selvtillid med sejren over Meshkov Brest i EHF Champions League i onsdags, hvor vi samtidig overtog førstepladsen i Gruppe A.

Efter den lange udebanetur fik de fredag finpudset de sidste detaljer, og de er derfor nu klar til at give den alt for at sikre to point på Sjælland lørdag eftermiddag.

I HTH Herreligaen befinder vi os fortsat på en 2. plads med 33 point efter 21 kampe. Vi bliver skarpt forfulgt af Skanderborg Aarhus Håndbold, som dog har tre point færre end os.

De to første placeringer i grundspillet får to point med i slutspillet, som tidligere har vist sig vigtige. Målet for lørdagens kamp er derfor uændret – vi skal bruge en sejr i Ringsted.

TMS Ringsted ligger før opgøret på en 12. plads, men med blot ét point mere end KIF Kolding, som ligger under nedrykningsstregen på en 14. plads. Lørdagens modstander er derfor ligeledes ekstremt opsat på at få to point med fra vores kamp.

Vi kan glæde os over, at René Antonsen og Simon Gade er tilbage på holdkortet, efter de i sidste uge var ukampdygtige grundet smitte med Covid-19.

Med er også den 18-årige højre back, Christian Termansen, som i sidste uge fik ligadebut, og som tidligere på ugen skrev under på en toårig kontrakt fra sommer.

Ude med skader er fortsat Aron Pálmarsson, Martin Larsen og Sebastian Henneberg.

Kampen vises ikke på TV, men kan følges på skrift på Tophåndbold.dk.

#klartilkamp

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.