MicrosoftTeams-image (3)

Ringsted er næste modstander

Lørdag venter ugens sidste opgør, og det er i den hjemlige liga på udebane mod TMS Ringsted. Kampen starter 15.00.

Drengene er tanket på selvtillid med sejren over Meshkov Brest i EHF Champions League i onsdags, hvor vi samtidig overtog førstepladsen i Gruppe A.

Efter den lange udebanetur fik de fredag finpudset de sidste detaljer, og de er derfor nu klar til at give den alt for at sikre to point på Sjælland lørdag eftermiddag.

I HTH Herreligaen befinder vi os fortsat på en 2. plads med 33 point efter 21 kampe. Vi bliver skarpt forfulgt af Skanderborg Aarhus Håndbold, som dog har tre point færre end os.

De to første placeringer i grundspillet får to point med i slutspillet, som tidligere har vist sig vigtige. Målet for lørdagens kamp er derfor uændret – vi skal bruge en sejr i Ringsted.

TMS Ringsted ligger før opgøret på en 12. plads, men med blot ét point mere end KIF Kolding, som ligger under nedrykningsstregen på en 14. plads. Lørdagens modstander er derfor ligeledes ekstremt opsat på at få to point med fra vores kamp.

Vi kan glæde os over, at René Antonsen og Simon Gade er tilbage på holdkortet, efter de i sidste uge var ukampdygtige grundet smitte med Covid-19.

Med er også den 18-årige højre back, Christian Termansen, som i sidste uge fik ligadebut, og som tidligere på ugen skrev under på en toårig kontrakt fra sommer.

Ude med skader er fortsat Aron Pálmarsson, Martin Larsen og Sebastian Henneberg.

Kampen vises ikke på TV, men kan følges på skrift på Tophåndbold.dk.

#klartilkamp

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse