pokaler_header_new

Rød og grøn streg-spiller klar til drama i Gigantium på søndag: Det bli’r krig

De går ikke af vejen for at dele øretæver ud til modstanderne i 60 minutter i hver eneste kamp i både forsvar og angreb. Jacob Bagersted og Skjerns Thomas Klitgaard hører til blandt ligaens barske drenge, og søndag kl. 14.10 er de klar til at slå løs på hinanden i bogstaveligste forstand i den første af to semifinaler kl. 14.10 i Gigantium.

– Det bli’r krig, siger 36-årige Thomas Klitgaard.

Jacob Bagersted, “kun” 27 år, giver ham ret. Begge glæder sig til de to semifinaler.

– Skjern har ført grundspillet det meste af sæsonen og er gjort til DM-favoritter af både mange håndboldeksperter og af dem selv, så det er det hold, jeg p.t. helst vil være med til vinde over. Men det bliver tæt, og det hold, der vinder på søndag, skal absolut ikke føle sig sikker. De to kampe kan også ende med to udesejre, og så gælder det bare om at være bedst sammenlagt, siger Jacob Bagersted.

– Vi er klar, og jeg håber, at de flere end 4.000 tilskuere på lægterne i Gigantium igen vil være med til at skabe en stemning, så det er vanskeligt at være udehold. Vi ved, at vi søndagen efter kommer til en heksekeddel i Skjern, så vi har brug for maksimal opbakning, siger Bagersted.

Thomas Klitgaard blev 2. påskedag hyldet for sin kamp nummer 200 i Skjern, og han har også kontrakt med klubben  næste sæson.

– Jeg har “kun” vundet to bronzemedaljer med Skjern på seks sæsoner, så vi vil meget gerne i finalen i år. Det bliver vild fight på søndag – og sandsynligvis ikke særligt kønt håndbold, siger Thomas Klitgaard. Vi kan ikke bruge de to tidligere kampe i sæsonen til noget, men generelt er vi to meget ens hold med gode forsvar og med to deciderede skarpskytter på begge hold. Vi har Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard, mens Aalborg har Mads Mensah og Johan Jakobsson.

Bagersted skyder Klitgaards medalje-drømme ned:

– Det er lidt synd for Klitgaard, men han skal ikke regne med, at det bliver til mere end bronze i denne sæson, kommer det smilende fra Bagersted.

Det er fortsat muligt at købe billet til semifinalen i Gigantium søndag kl. 14.10. Billetterne kan købes her på hjemmesiden på www.aalborghaandbold.dk, ligesom det er muligt at købe ved indgangen på søndag.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...