MicrosoftTeams-image (3)

Rød og grøn streg-spiller klar til drama i Gigantium på søndag: Det bli’r krig

De går ikke af vejen for at dele øretæver ud til modstanderne i 60 minutter i hver eneste kamp i både forsvar og angreb. Jacob Bagersted og Skjerns Thomas Klitgaard hører til blandt ligaens barske drenge, og søndag kl. 14.10 er de klar til at slå løs på hinanden i bogstaveligste forstand i den første af to semifinaler kl. 14.10 i Gigantium.

– Det bli’r krig, siger 36-årige Thomas Klitgaard.

Jacob Bagersted, “kun” 27 år, giver ham ret. Begge glæder sig til de to semifinaler.

– Skjern har ført grundspillet det meste af sæsonen og er gjort til DM-favoritter af både mange håndboldeksperter og af dem selv, så det er det hold, jeg p.t. helst vil være med til vinde over. Men det bliver tæt, og det hold, der vinder på søndag, skal absolut ikke føle sig sikker. De to kampe kan også ende med to udesejre, og så gælder det bare om at være bedst sammenlagt, siger Jacob Bagersted.

– Vi er klar, og jeg håber, at de flere end 4.000 tilskuere på lægterne i Gigantium igen vil være med til at skabe en stemning, så det er vanskeligt at være udehold. Vi ved, at vi søndagen efter kommer til en heksekeddel i Skjern, så vi har brug for maksimal opbakning, siger Bagersted.

Thomas Klitgaard blev 2. påskedag hyldet for sin kamp nummer 200 i Skjern, og han har også kontrakt med klubben  næste sæson.

– Jeg har “kun” vundet to bronzemedaljer med Skjern på seks sæsoner, så vi vil meget gerne i finalen i år. Det bliver vild fight på søndag – og sandsynligvis ikke særligt kønt håndbold, siger Thomas Klitgaard. Vi kan ikke bruge de to tidligere kampe i sæsonen til noget, men generelt er vi to meget ens hold med gode forsvar og med to deciderede skarpskytter på begge hold. Vi har Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard, mens Aalborg har Mads Mensah og Johan Jakobsson.

Bagersted skyder Klitgaards medalje-drømme ned:

– Det er lidt synd for Klitgaard, men han skal ikke regne med, at det bliver til mere end bronze i denne sæson, kommer det smilende fra Bagersted.

Det er fortsat muligt at købe billet til semifinalen i Gigantium søndag kl. 14.10. Billetterne kan købes her på hjemmesiden på www.aalborghaandbold.dk, ligesom det er muligt at købe ved indgangen på søndag.

 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse