pokaler_header_new

Rygskade tvinger Søren Pedersen til pause

Keeper Søren Pedersen har en ´nerve i klemme i ryggen, og det betyder, at han i første omgang må sidde uden for i de to første slutspilskampe i denne uge, i morgen tirsdag kl. 18.30 på hjemmebane i Gigantium mod Bjerringbro-Silkeborg og i lørdagens udekamp mod KIF Kolding.

Søren Pedersen var af samme årsag i med i sidste kamp i grundspillet i onsdags mod Mors-Thy Håndbold, hvor han blev erstatet af 19-årige Rasmus Bech, der også supplerer Ole Erevik i de to kampe i denne uge.

MR-scanningen viste, at der ikke som frygtet er tale om en diskusprolaps, og den nye diagnose gør det muligt, at Søren Pedersen er med igen senere i slutspillet. Det er dog endnu for tidligt at sige noget præcist om, hvornår behandlingen gør ham klar til at spille igen.

Inden eftermiddagens træning kunne cheftræner Robert Hedin melde, at han forventer den øvrige del af truppen klar til kamp i morgen mod BSV.

– Nu skifter turneringen form, så det er dagsformen i hver eneste kamp, der er afgørende, og vi satser vi på at indlede en god periode med godt spil og en sejr mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag i Gigantium, siger Robert Hedin. Efter to nederlag til dem i grundspillet, så er det nu, vi skal slå til og sikre et godt afsæt. Jeg ser det som en åben pulje, hvor alle hold kan slå alle. Vi er bagefter på point fra starten, fordi Kolding har to point og BSV et point med over fra grundspillet, mens vi har nul point. Det skal vi indhente i morgen, og jeg håber, at rigtige mange igen vil bakke os op i Gigantium.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...