pokaler_header_new

Så brager det løs mod Skjern igen i nyt topopgør

På lørdag er det 14 dage siden vi gennemlevede dramaet mod Skjern Håndbold i pokalsemifinalen i Aarhus. 23-23 efter ordinær tid – 29-26 til Skjern efter omkamp. En tæt og intens kamp på højt niveau. Et drama. Skuffelse i det nordjyske.

Tre døgn senere viste vore spillere og trænere stor moral, igen fight i 60 minutter og periodevist flot spil, da DM-favoritterne fra KIF Kolding blev besejret 23-22 for huldt hus i Gigantium.

Med den sejr i bagagen drager vi lørdag til den runde hal i Herning, hvortil Skjern har henlagt det nye topbrag mod de grøn-blusede vestjyder. Lørdag skal det være. 8. september tabte vi 27-24 til Skjern i Gigantium Isarena efter at have ført ved pausen. Det er vores tur til at vinde.

– Jeg imødeser en ny, meget tæt kamp med mere fight og taktisk spil end sprudlende håndbold, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen, der som alle spillere glæder sig til kampen i Herning.  Det er sådanne kampe, der gør vores sport fascinerende, og med flere end 4.000 på stål-tribunerne i Herning bliver der gang i den. Vi er klar, og jeg regner med at have spillere klar – med undtagelse af korsbåndsskadede Martin Larsen.

Topscorer og højre back Johan Jakobsson var ikke med i sejren over Kolding på grund af sygdom.

– Vi skal selv have tempo i spillet frem ad banen og gerne score flere mål end i pokalkampen mod dem. Jeg tror, vi kan holde deres scoringer nede på under 25, og så mener jeg, at vi har gode chancer for at vinde, siger Nikolaj Jacobsen, der dermed indirekte også lægger op til, at målmandsduellen kan få afgørende betydning.

Kampen spilles lørdag kl. 14.15 og vises direkte på TV2. 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...