MicrosoftTeams-image (3)

Så er blikket rettet mod slutspillet: Ude mod GOG torsdag

Champions League er slut. Final4 er slut. Nu retter vi blikket mod slutspillet i Boxer Herreligaen. Forude venter ude- og hjemmekampe mod GOG, HCM Midtjylland og Bjerringbro-Silkeborg, og første opgave er på udebane allerede på torsdag – Skærtorsdag 2. april kl. 17.10 mod GOG i GOG Arena.  Senere samme dag mødes HC Midtjylland og Bjerringbro-Silkeborg.

Inden første bold kastes i puljen, har vi to point, Bjerringbro-Silkeborg et point, mens HC Midtjylland og GOG har nul point.

GOG kæmpede hårdt til sidste spillerunde for at komme med i slutspillet. Fynboerne sikrede sig syvendepladsen med 27 point, mens vi blev nummer to med 38 point. Vi har sikret os tre point i de to opgør mod GOG i grundspillet – efter sejr på 26-20 i Jutlander Bank Arena i efteråret og uafgjort 22-22 i Gudme for to måneder siden.

Cheftræner Jacob Larsens tropper klarede sig flot i de sidste runder af grundspillet mod stærke modstandere og er altid et vanskeligt hold at møde i en propfyldt GOG Arena.

Minik Dahl Høegh og Aku Kreutzmann er skarpskytterne i bagkæden, hvor playmaker Chris Jørgensen styrer spillet. På stregen fighteren Rasmus Jensen, og på fløjene Mark Strandgaard og Tobias Møller. I målet danner veteranen Søren Haagen duo sammen med Frank Mikkelsen.

Kampen dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen – og kan ses på TV 2 Sport kl. 17.10 på torsdag.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse