pokaler_header_new

Så er blikket rettet mod slutspillet: Ude mod GOG torsdag

Champions League er slut. Final4 er slut. Nu retter vi blikket mod slutspillet i Boxer Herreligaen. Forude venter ude- og hjemmekampe mod GOG, HCM Midtjylland og Bjerringbro-Silkeborg, og første opgave er på udebane allerede på torsdag – Skærtorsdag 2. april kl. 17.10 mod GOG i GOG Arena.  Senere samme dag mødes HC Midtjylland og Bjerringbro-Silkeborg.

Inden første bold kastes i puljen, har vi to point, Bjerringbro-Silkeborg et point, mens HC Midtjylland og GOG har nul point.

GOG kæmpede hårdt til sidste spillerunde for at komme med i slutspillet. Fynboerne sikrede sig syvendepladsen med 27 point, mens vi blev nummer to med 38 point. Vi har sikret os tre point i de to opgør mod GOG i grundspillet – efter sejr på 26-20 i Jutlander Bank Arena i efteråret og uafgjort 22-22 i Gudme for to måneder siden.

Cheftræner Jacob Larsens tropper klarede sig flot i de sidste runder af grundspillet mod stærke modstandere og er altid et vanskeligt hold at møde i en propfyldt GOG Arena.

Minik Dahl Høegh og Aku Kreutzmann er skarpskytterne i bagkæden, hvor playmaker Chris Jørgensen styrer spillet. På stregen fighteren Rasmus Jensen, og på fløjene Mark Strandgaard og Tobias Møller. I målet danner veteranen Søren Haagen duo sammen med Frank Mikkelsen.

Kampen dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen – og kan ses på TV 2 Sport kl. 17.10 på torsdag.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...