pokaler_header_new

Så er der fuld fokus på bronze-kampene mod BSV

Skuffelsen over den glippede DM-finale har lagt sig. Vi var tæt på sensationen lørdag  i Kolding, men nu er fokus 100 procent rettet mod at sikre os bronze-medaljerne i de to kampe mod Bjerringbro-Silkeborg.

Første bronze-kamp er på torsdag 28. maj kl. 18.30 i JYSK Arena i Silkeborg, og søndag 31. maj kl. 15.00 spiller vi den afgørende kamp i Jutlander Bank Arena (Is-areaen), hvor vi kan sikre os medaljer for tredje sæson i træk. Ingen af de to bronze-kampe bliver vist på tv.

-Vi ønsker at slutte sæsonen med manér og med en håndboldfest i Jutlander Bank Arena. Vi er ærgerlige over ikke at komme i finalen, men rammer vi niveauet fra Kolding-kampen igen, så har vi gode muligheder for at besejre BSV over de to kampe, siger cheftræner Jesper Jensen.

– Udover medaljerne har udfaldet af bronze-kampene også betydning for seedningen til EHF Cuppen næste sæson, så der står meget på spil, siger Jesper Jensen.

-Vi glæder os til at slutte sæsonen på hjemmebane i Jutlander Bank Arena – til kamp nummer 54 i denne sæson. Vores fans har været fantastiske både på hjemmebane – og til udekampene, så jeg håber, at vi kan betale tilbage med at nappe bronze-medaljerne og gøre det til en stor fest i en fyldt is-arena, siger Jesper Jensen.

Du kan købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...