pokaler_header_new

Så er der igen slutspilshåndbold i Aalborg

I morgen er der igen slutspilshåndbold på programmet i Aalborg for første gang i knap et år. Gæsterne er Århus Håndbold, og kampen starter kl. 18.15.

To yderst vigtige point – det er hvad, der er spil, når dommerduoen i morgen fløjter til start i Jutlander Bank Arena.

Vi led et ærgerligt nederlag i Holstebro, mens Århus hjemme tabte mod Skjern i slutspillets første kamp. Det er derfor to mandskaber, der er klar til at slås for at hive sejren i land i morgen – og hjemme foran vores trofaste fans er vi klar til at komme tilbage på sejrskurs.

Traditionelt set har vi et godt tag på Århus-holdet de seneste par sæsoner. De sidste syv indbyrdes møder har vi således ikke tabt. Dette er dog lagt bag os, når der i morgen er kampstart.

Seneste møde er under en måned gammel, hvor vi i Aarhus hentede en flot sejr på 20-24 efter fornemt forsvarsspil.

De gode momenter fra denne kamp – samt slutningen på grundspillet – skal vi tage med ind til kampen i morgen, så vi kan tage to vigtige point i kampen om at nå en plads i semifinalen.

Der er altså lagt op til masser af spænding, dramatik og håndbold i verdensklasse i morgen. En Jutlander Bank Arena med masser af tilskuere og to sultne mandskaber er hovedingredienserne til morgendagens spændende dyst.

Du kan fortsat sikre dig din billet til opgøret, der starter kl. 18.15. Billetten kan du købe lige her.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...