MicrosoftTeams-image (3)

Så er der slået lejr i Magdeburg

Truppens forberedelser til den kommende sæson er i de kommende dage henlagt til Tyskland, nærmere betegnet Magdeburg. 

Spillerne satte sig tidligt i morges ind i bussen ved Gigantium og satte kursen mod Magdeburg. Turen forløb planmæssigt, og ca. 11 timer senere ankom spillere, trænere og ledere til Magdeburg. 

Aron Kristjansson sendte hurtigt spillerne ud på en længere løbetur for at få busturen ud af kroppen. Senere på aftenen er der kaldt til møde med status, fokus på de kommende ugers intensive program – og sidst, men ikke mindst kampen onsdag kl. 19.00 i GETEC Arena i Magdeburg med det stærke tyske Bundesliga-hold. 

Kampen mod Jannick Green, Mads Christiansen, Michael Damgaard og de andre på et af Bundesligaens stærkeste mandskaber er hjemmeholdets officielle åbning på testkampene med flere tusinde tilskuere på lægterne. 

Samtidig er kampen et gensyn med arenaen og selve klubben for vores anfører, Arnor Atlason, der for mere end 10 år siden indledte sin udlandskarriere i netop Magdeburg. 

Magdeburg, der i denne sæson er uden vores tidligere kaptajn, Jacoib Bagersted, tæller foruden de tre danskere stærke spillere som Piotr Chrapkovski, Christian O´Sullivan, Marko Bezjak, Nemanja Zelenovic, Zeljko Musa og Matthias Musche. 

Vi får derfor rigeligt at se til i de 60 minutter. 

Truppen træner torsdag i Magdeburg og sætter fredag kursen mod Wernigerode for at deltage i den stærkt besatte turneringen i Ilsenburg. Vi indleder fredag aften mod et andet Bundesliga-hold, Erlangen. 

Turneringen har desuden deltagelse af SC Magdeburg og Melsungen (Tyskland), Ystads IF fra Sverige og Wisla Plock fra Polen. Resultatet af den første kamp afgør modstanderne i kampene lørdag og søndag, inden kursen igen sættes mod det nordjyske. 

Onsdag 16. august er så os, der får besøg fra Tyskland af selveste, THW Kiel, anført af Niklas Landin og Rene Toft Hansen. Kampen spilles kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena, og du kan købe billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse