pokal header web

Så er det igen tid til Champions League i Aalborg!

Søndag eftermiddag er VELUX EHF Champions League tilbage i Jutlander Bank Arena. Kl. 16.50 fløjtes der til start i opgøret mod kroatiske Zagreb, og vi er klar til igen at byde klubhåndboldens fornemste turnering velkommen.

I sidste weekend tog vi hul på turneringen, hvor vi er med for femte gang i klubbens historie. Søndag kan vi så igen byde på VELUX EHF Champions League på hjemmebane efter 567 dages ventetid.

Vi fik en ønskeåbning på gruppe A med en overbevisende sejr på 24-34 mod Elverum. Denne start skal vi nu forsøge at følge op på hjemme foran vores fantastiske fans i Jutlander Bank Arena.

Der venter os dog en svær opgave mod et Zagreb-mandskab, som er en del af verdens største klubturnering for intet mindre end 14. sæson i streg.

Kroaterne styres af cheftræner Branko Tamse, der førte sit mandskab videre fra gruppespillet i sidste sæson bl.a. på bekostning af vores ligarivaler fra Skjern Håndbold. Her måtte Zagreb dog se sig besejret i 1/8 finalen af Vardar, der endte med at vinde Champions League turneringen i fjor.

Zagreb føres an af en stamme af kroatiske spillere, hvoraf flere er en fast bestanddel på det stærke nationale landshold. Deres måske mest markante navn på holdkortet er den rutinerede 34-årige fløjspiller Zlatko Horvat. Han har spillet for søndagens modstander hele sin karriere samtidigt med, at han siden sin debut på det kroatiske landshold i 2005, har spillet et hav af landskampe.

Og selvom spillerne hos gæsterne ikke for alvor klinger velkendt hos den almene danske håndboldfan, så skal der altså ikke herske nogen tvivl om, at det er et yderst kvalificeret mandskab, der er på besøg søndag.

Vi går dog ind til kampen foran vores trofaste hjemmepublikum med et klart mål om at fordoble pointhøsten og bygge videre på den fantastiske start, vi fik i Norge.

Der har været rigtig stor interesse omkring søndagens kamp, og vi får også brug for jeres opbakning på lægterne, så vi i fællesskab kan sende det kroatiske mandskab tomhændet hjem – og dermed give os selv en drømmestart på gruppespillet.

Du kan stadig nå at sikre din billet og dermed være med på tætteste hold, når VELUX EHF Champions League igen er tilbage på nordjysk grund – køb din billet lige her.

Vil du vide mere om søndagens modstander, kan du finde en udførlig beskrivelse af HC PPD Zagreb lige her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse