pokaler_header_new

Så er træningen til den nye sæson indledt

Så er træningen til den nye sæson indledt. Efter nogle ugers velfortjent pause til trænere og spillere havde Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre sat spillerne stævne til sæsonens første træning i Skovdalen i Aalborg med løbesko.

Her blev spillerne sendt ud på forskellige løbe-distancer og testet. I de kommende uger venter et hårdt fysisk træningsprogram med træningslejr i næste uge på Nordjyllands Idrætsefterskole i Stidsholt ved Sæby.

To spiller havde ikke mulighed for at være med ved træningsstarten, nemlig de to nye fløjspillere Stig Bugge og Buster Juul, der begge er med ved U 21 VM i Bosnien.

Her er det danske hold kommet godt fra start med to sejre i de to første kampe. 34-24 over Tunesien og 28-25 over Frankrig.

Venstre fløjen Buster Juul scorede tre mål og højre fløjen Stig Bugge et mål mod Tunesien, mens Stig Bugge scorede fem mål mod Frankrig.

Holdet spiller i aften mod Angola.
 

lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...