MicrosoftTeams-image (3)

Så passerer vi de 10.000 billetter – du kan nå det endnu

Håndboldbegivenheden "10.000 til håndbold" i Jyske Bank Boxen i Herning lørdag 12. november lever op til sit navn. Billetsalget har passeret de 10.000, men du kan fortsat nå at sikre dig billet til de to topkampe – her godt en uge før kampene.

Vi indleder med at møde Bjerringbro-Silkeborg kl. 14.15, og vi er på "udebane", og kl. 16.10 spiller Skjern Håndbold mod KIF Kolding. Billetterne, som du kan købe ved at gå ind på www.10000tilhaandbold.dk,  gælder til begge kampe.

– Vi går naturligvis efter at få udsolgt, og efter at have passeret de 10.000 billetter skal vi nå få solgt de sidste, siger direktør Jan Larsen.

Erfaringen fra i fjor, da "10.000 til håndbold" blev afviklet for første gang, er, at efterspørgslen er stor i den sidste uge op til begivenheden. De fire klubber bag arrangementet har i år valgt en anden opstilling i Jyske Bank Boxen, hvor der ikke etableres pladser på gulvet for at sikre godt udsyn til alle, så der er "kun" plads til knap 11.000 tilskuere – mod 12.138 sidste år.

– Vi kan allerede nu garantere, at det bliver en forrygende oplevelse. Når flere end 10.000 mennesker samles for at se to håndboldkampe på højeste niveau, så kan det kun blive festligt, siger Jan Larsen.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse