MicrosoftTeams-image (3)

Så ramte vi igen bundniveauet med nederlag på 25-24 i Esbjerg

Efter to sejre i træk ramte vi igen det meget lave bundniveau, vi desværre har set flere gange i denne sæson og tabte helt unødvendigt 25-24 til Ribe-Esbjerg HH, der er tredjesidst i rækken. 

Med syv minutter igen var vi bagud med 23-19, og kampen var reelt tabt. Vi satte dog turbo på og var tæt på at indhente hjemmeholdet, bl.a. på kampens eneste tre scoringer af Simon Hald, men det var for sent. Troels Jørgensen brød igennem på ydersiden af højre back og scorede til 24-22. Simon Hald reducerede, og Christian Jensen misbrugte derefter på Sebastian Frandsen fra fløjen med halvandet minut igen. Pelle Schilling slog sejren fast til 25-23, og Simon Hald scorede et kosmetisk mål til 25-24. 

Vi havde teten de første 20 minutter og førte både 6-2 og 9-5, men gik så helt i stå og kom bagud 11-10, inden vi med to mål i træk gik til pausen med føring på 12-11. Det var sidste gang i kampen, vi var foran.

Indledningen på 2. halvleg indikerede, at Ribe-Esbjerg havde troen på sejren – en tro, der var velbegrundet. Vi scorede kun syv mål på de første 22 minutter af 2. halvleg, og så gik det galt. For få spillere bød ind på en aften, hvor meget af kampen blev spoleret af mange udvisninger – seks af slagsen til begge hold på en dommerlinje, der lignede en fortsælttelse af linjen fra damernes VM, men ens for begge hold. 

Sidste opgave før EM-pausen er næste mandag hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor vi møder Skanderborg Håndbold kl. 20.00. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse