MicrosoftTeams-image (3)

Så starter EM – Gigantium er klar

Gigantium er stillet op med ekstra tribune, boder og alt hvad der hører til. EHF Euro 2014 pryder bannerne, og det er en anden opsætning end vi er vant til at se til vores hjemmekampe.

Gigantium danner hjemmebane for vores stjernespillere Ole Erevik og Håvard Tvedten. Der er også gensyn med bl.a. Kristian Kjelling og Robert Hedin. Det vil derfor føles som en rigtig hjemmebane for flere norske spillere. Derudover forventes en norsk invasion af tilskuere, som skal forsøge at bære holdet videre til mellemrunden, hvor Norges gruppe parres med Danmarks gruppe i Herning. Husk at komme ud og bakke drengene op, så de kan mærke den vanlige fantastiske “ottende mand” i Gigantium. Norge spiller første kamp i morgen kl. 16.00 mod Island.

EM starter også i morgen for det danske landshold med Mads Mensah Larsen i truppen. Det danske landshold starter mod Makedonien kl. 20.30 i Herning. Morten Slundt, Jacob Bagersted og Marcus Mørk er en del af den 28-mandstrup, som Ulrik Wilbek kan benytte til udskiftninger i løbet af turneringen.

Johan Jakobsson og det svenske landshold spiller deres hjemmekampe i Brøndby Hallen, hvor de spiller første kamp mandag kl. 20.15 mod Montenegro. Niclas Barud er i den svenske 28-mandstrup og kan derfor også hentes ind i løbet af turneringen.

EM-finalen spilles søndag 26. januar. Derefter spiller vi ude mod Skanderborg onsdag 29. januar og hjemme mod Team Tvis Holstebro fredag 31. januar kl. 19.00. 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse