pokaler_header_new

Sådan drenge: Flot sejr over Bjerringbro-Silkeborg igen

Sådan drenge.  Sejr, vilje, udstråling og flot spil med masser af tempo.

To point på kontoen og anden sejr i denne sæson over Bjerinngbro-Silkeborg, der blev kørt over i 1. halvleg. Johan  Jakobsson kanonerede det ene mål  efter det andet ind i starten, Slundt og Mads Mensah fulgte efter og Bagersted scorede fra stregen.

I forsvaret blev der kæmpet, så det slog gnister, så Ole Erevik også fik gang i redningerne.

Allerede efter fem minutters spil lagde cheftræner Carsten Albrektsen, BSV, det grønne time out kort første gang. Bagud 6-2, og stemningen var allerede helt i top i Gigantium.

Vi fortsatte halvlegen ud og gik til pausen med en fortjent føring på 18-10, hvor Morten Slundt satte punktum for en flot indsats i de første 30 minutter med et mål i de sidste sekunder.

Vi fortsatte det gode spil i starten af 2. halvleg, men der var mere tænding på gæsternes forsvarsspil, og Jannick Green fik flere redninger.  På et tidspunkt var BSV tæt at komme op, men vi red stormen af og stormede videre mod den sikre sejr.

Imellem Ereviks mange redninger – redningsprocent på 52 –  fik Johan Sjöstrand sin debut i Gigantium – og kvitterede ved at klare straffekastet fra Chris Jørgensen.

Morten Slundt holdt sit høje niveau i hele kampen og scorede vigtige mål samtidig med, at han spillede fejlfrit i selve spillet og dækkede godt op ved siden af jernmanden Bagersted, der sammen med Niclas Barud bandt forsvaret sammen.

Here we come – vi er klar til de næste kampe – i ligaen på udebane mod SønderjyskE næste fredag – og i kvartfinalen i pokalen hjemme i Gigantium mod Team Sydhavsøerne 16. oktober.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...