MicrosoftTeams-image (3)

Sådan drenge: Flot sejr over Bjerringbro-Silkeborg igen

Sådan drenge.  Sejr, vilje, udstråling og flot spil med masser af tempo.

To point på kontoen og anden sejr i denne sæson over Bjerinngbro-Silkeborg, der blev kørt over i 1. halvleg. Johan  Jakobsson kanonerede det ene mål  efter det andet ind i starten, Slundt og Mads Mensah fulgte efter og Bagersted scorede fra stregen.

I forsvaret blev der kæmpet, så det slog gnister, så Ole Erevik også fik gang i redningerne.

Allerede efter fem minutters spil lagde cheftræner Carsten Albrektsen, BSV, det grønne time out kort første gang. Bagud 6-2, og stemningen var allerede helt i top i Gigantium.

Vi fortsatte halvlegen ud og gik til pausen med en fortjent føring på 18-10, hvor Morten Slundt satte punktum for en flot indsats i de første 30 minutter med et mål i de sidste sekunder.

Vi fortsatte det gode spil i starten af 2. halvleg, men der var mere tænding på gæsternes forsvarsspil, og Jannick Green fik flere redninger.  På et tidspunkt var BSV tæt at komme op, men vi red stormen af og stormede videre mod den sikre sejr.

Imellem Ereviks mange redninger – redningsprocent på 52 –  fik Johan Sjöstrand sin debut i Gigantium – og kvitterede ved at klare straffekastet fra Chris Jørgensen.

Morten Slundt holdt sit høje niveau i hele kampen og scorede vigtige mål samtidig med, at han spillede fejlfrit i selve spillet og dækkede godt op ved siden af jernmanden Bagersted, der sammen med Niclas Barud bandt forsvaret sammen.

Here we come – vi er klar til de næste kampe – i ligaen på udebane mod SønderjyskE næste fredag – og i kvartfinalen i pokalen hjemme i Gigantium mod Team Sydhavsøerne 16. oktober.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse