pokal header web

Sådan er det gået landsholdsspillerne

I den forgange uge har vi haft fem spillere på landsholdstjeneste i form af Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup, Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell. De vender alle tilbage med lutter sejre i bagagen.

Danmark tog hul på EM-kvalifikationen mod henholdsvis Schweiz og Finland. Første opgør endte med en sejr på 31-26 over schweizerne, mens det lørdag blev til en overbevisende 40-22 sejr for det danske landshold på udebane i Finland.

I begge opgør var Henrik Møllgaard i store perioder en vigtig del af den danske defensiv. Magnus Saugstrup bidrog både forsvars- og angrebsmæssigt, og han blev noteret for to scoringer i begge kampe.

Det svenske landshold åbnede deres EM-kvalifikation med opgør mod henholdsvis Rumænien og Kosovo. I den første kamp vandt svenskerne 33-30 mod Rumænien, mens de søndag aften besejrede Kosovo på udebane med 16-30.

Mikael Aggefors startede begge kampe på mål, og han leverede henholdsvis ti og fire redninger i de to opgør. Felix Claar var på banen i begge opgør – dog uden at komme på måltavlen. Lukas Sandell kom ikke i aktion.

De fem spillere vender nu retur til Aalborg, hvor vi går en spændende uge i møde. Allerede på onsdag gælder det nemlig en plads i Santander Final4, når vi får besøg i Jutlander Bank Arena af Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse