pokaler_header_new

Sådan er det gået landsholdsspillerne

I den forgange uge har vi haft fem spillere på landsholdstjeneste i form af Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup, Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell. De vender alle tilbage med lutter sejre i bagagen.

Danmark tog hul på EM-kvalifikationen mod henholdsvis Schweiz og Finland. Første opgør endte med en sejr på 31-26 over schweizerne, mens det lørdag blev til en overbevisende 40-22 sejr for det danske landshold på udebane i Finland.

I begge opgør var Henrik Møllgaard i store perioder en vigtig del af den danske defensiv. Magnus Saugstrup bidrog både forsvars- og angrebsmæssigt, og han blev noteret for to scoringer i begge kampe.

Det svenske landshold åbnede deres EM-kvalifikation med opgør mod henholdsvis Rumænien og Kosovo. I den første kamp vandt svenskerne 33-30 mod Rumænien, mens de søndag aften besejrede Kosovo på udebane med 16-30.

Mikael Aggefors startede begge kampe på mål, og han leverede henholdsvis ti og fire redninger i de to opgør. Felix Claar var på banen i begge opgør – dog uden at komme på måltavlen. Lukas Sandell kom ikke i aktion.

De fem spillere vender nu retur til Aalborg, hvor vi går en spændende uge i møde. Allerede på onsdag gælder det nemlig en plads i Santander Final4, når vi får besøg i Jutlander Bank Arena af Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...