MicrosoftTeams-image (3)

Sådan er det gået landsholdsspillerne

I den forgange uge har vi haft fem spillere på landsholdstjeneste i form af Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup, Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell. De vender alle tilbage med lutter sejre i bagagen.

Danmark tog hul på EM-kvalifikationen mod henholdsvis Schweiz og Finland. Første opgør endte med en sejr på 31-26 over schweizerne, mens det lørdag blev til en overbevisende 40-22 sejr for det danske landshold på udebane i Finland.

I begge opgør var Henrik Møllgaard i store perioder en vigtig del af den danske defensiv. Magnus Saugstrup bidrog både forsvars- og angrebsmæssigt, og han blev noteret for to scoringer i begge kampe.

Det svenske landshold åbnede deres EM-kvalifikation med opgør mod henholdsvis Rumænien og Kosovo. I den første kamp vandt svenskerne 33-30 mod Rumænien, mens de søndag aften besejrede Kosovo på udebane med 16-30.

Mikael Aggefors startede begge kampe på mål, og han leverede henholdsvis ti og fire redninger i de to opgør. Felix Claar var på banen i begge opgør – dog uden at komme på måltavlen. Lukas Sandell kom ikke i aktion.

De fem spillere vender nu retur til Aalborg, hvor vi går en spændende uge i møde. Allerede på onsdag gælder det nemlig en plads i Santander Final4, når vi får besøg i Jutlander Bank Arena af Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse