pokaler_header_new

Sådan gik det landsholdsdeltagerne

Landsholdsugen er nu ovre, og på onsdag tager vi hul på slutspillet. Inden da kaster vi dog lige et blik tilbage på den forgangne uge, hvor vi havde sendt flere repræsentanter afsted i landsholdstjeneste.

I sidste uge skulle der kigges langt på træningsbanen i Aalborg, hvis man ville spotte Henrik Møllgaard, Ómar Ingi Magnússon, Janus Smarason, Kristian Sæverås, Oliver Norlyk eller cheftræner Stefan Madsen – de var nemlig alle med diverse landshold og spredt over hele Europa.

Henrik Møllgaard og resten af det danske landshold var i aktion for første gang siden VM-triumfen tilbage i januar, og det startede som lidt af en fuser. De mødte Montenegro i EM-kvalifikationspuljen og led et nederlag på 32-31 i midtugen på udebane.

De danske verdensmestre tog dog revanche i weekenden, hvor de på hjemmebane i Royal Arena knuste montenegrinerne 37-26. Møllgaard var i begge opgør en fast del af midterblokken i forsvaret, mens det også lykkedes ham at sætte en enkelt scoring ind i den anden ende. Danmark topper puljen og er i sikker stil ved at kvalificere sig til EM-slutrunden, der spilles i Norge, Sverige og Østrig.

Ómar Ingi Magnússon og Janus Smarason var også i aktion, hvor der ligeledes var EM-kvalifikationspoint på spil. De var oppe mod Nordmakedonien i to opgør. Første kamp var hjemme på Island, hvor de i sidste sekund led et smerteligt nederlag på 33-34 – Ómar lavede tre mål i dette opgør.

Søndag aften mødtes de så igen i Nordmakedonien i en kamp, der endte 24-24. Ómar var en af kampens store spillere, og han blev topscorer med otte mål. Island ligger nu side om side med Nordmakedonien på puljens førsteplads, og de ligger lunt i svinget til en EM-plads.

U21-landsholdet med Stefan Madsen i spidsen var taget til Frankrig for at deltage i Pierre Tiby turneringen. I semifinalen mødte de Ungarn, hvor de danske drenge sejrede 33-21 bl.a. med to scoringer fra vores egen Oliver Norlyk.

I finalen mod de franske værter måtte danskerne dog se franskmændene trække fra i anden halvleg. Frankrig vandt således finalen 35-29 efter pausestilling på 17-17.

Kristian Sæverås var sidste mand afsted. Han var kaldt til samling i Gøteborg sammen med det norske B-landshold.  
 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...