pokaler_header_new

Sådan gik det landsholdsspillerne

Knap havde jublen lagt sig ovenpå DM-triumfen, før flere af vores spillere drog afsted til landsholdssamlinger i den forgangne uge.

De afsluttende kampe i EM-kvalifikationen har nemlig været spillet i den sidste uge, og for flere af vores spillere betød det afrejse mindre end et døgn efter DM-trofæet blev hævet af anfører Antonsen i Jutlander Bank Arena.

De danske verdensmestre afsluttede deres kvalifikation mod Ukraine på udebane og sidenhen Færøerne på hjemmebane i Gigantium. Både Henrik Møllgaard og René Antonsen var med i truppen.

Danskerne slog Ukraine 33-30 og sikrede dermed førstepladsen i puljen og bedst mulige seedning til EM. I hjemmekampen mod Færøerne blev der debut til René Antonsen, som fik masser af spilletid og bl.a. kvitterede med to scoringer og en bundsolid præstation i forsvarets midterblok – hvilken uge det har været for vores anfører.

Janus Smarason var med for Island, der i midtugen spillede uafgjort mod Grækenland, mens de i weekenden slog Tyrkiet 32-22 bl.a. på to mål fra vores islænding. De er dermed klar til EM-slutrunden. Ómar Ingi Magnússon var ikke med, da han fortsat bliver sparret pga. eftervirkninger fra slaget, han pådrog sig i semifinalen.

Mikael Aggefors var med for det svenske landshold, som spillede EHF Euro Cup. I onsdags tabte de til Spanien, mens de i weekenden slog Østrig 33-32. Sverige er et af værtslandene til EM-slutrunden, og de er derfor automatisk kvalificeret.

Sebastian Barthold og Kristian Sæverås var begge udtaget til det norske B-landshold, som var samlet i Sandefjord fra 12.-16. juni. Norge er også en af værtsnationerne til slutrunden, og de har dermed også automatisk booket deres EM-billet.

I denne uge er det så de unge danskeres tur – både Oliver Norlyk og Aleksander Selmar er med det danske U21-landshold, som er kaldt til samling i Kolding. Samlingen ledes af vores cheftræner Stefan Madsen, der også står i spidsen for U21-drengene.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...