MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonen skydes i gang med preseason kamp mod SG Flensburg-Handewitt

Sæt kryds i kalenderen fredag 18. august når vi holder et brag af en preseason kamp mod vores tyske naboer fra SG Flensburg-Handewitt.

Det bliver dermed et hurtigt gensyn for Simon Hald med sin tidligere klub, når holdene løber på banen kl. 19.30.

SG Flensburg-Handewitt har blandt andet været på indkøb i GOG frem mod den kommende sæson, og det bliver derfor allerede et gensyn med spillere som Simon Pytlick, Lukas Jørgensen og træner, Nicolej Krickau, ligesom den nykårede vinder af Champions League, Kay Smits, kommer til på højre back.

Inden kampen vil der være spillerpræsentation af hele holdet i caféen bag tribunen. Det kræver ikke billet til DRINX-Caféen, men vil du være sikker på en siddeplads, så kan du i dagens anledning købe en treretters menu til 115 kr. Tilkøb spisning her.

Der er meget mere at glæde sig til, da vi denne fredag lancerer vores splinternye spillertrøje, som man kan se og prøve i fanshoppen.

Det er ligeledes indvielsen af de nye tribuner, så vi håber, I vil være med til at skabe en kæmpe håndboldfest i en fyldt Sparekassen Danmark Arena og byde de nye spillere velkommen – og ikke mindst de tidligere velkommen tilbage på vores stærke hjemmebane.

Billetsalget til preseason-kampen starter på fredag 23. juni kl. 12.00 via dette link.

Sæsonkort er gyldige til kampen.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse