pokaler_header_new

Sæsonen starter med en titelkamp

Onsdag aften går det løs med sæson 2021-2022’s første betydende kamp. Det bliver ovenikøbet med en titel på spil, når Speedrecruiters Super Cup løber af stablen.

Modstanderen bliver sidste sæsons pokalvindere fra Mors-Thy, som besejrede os efter en tæt pokalfinale, hvor vores nordjyske rivaler akkurat trak det længste strå i sidste ende.

De to seneste sæsoner har vi hevet Super Cup-trofæet med til Aalborg. Onsdag jagter vi derfor et flot hattrick, og alle mand er spændte og glæder sig til for alvor at tage hul på den nye sæson.

Kampstart er kl. 20.30, og opgøret spilles i Viborg, hvor kvindernes Super Cup ligeledes vil blive spillet – denne med start kl. 18.30.

Du kan fortsat nå at tage turen til Viborg for at støtte drengene i jagten på sæsonens første titel. Du kan købe billet til Aalborg Håndbold fanområdet her.

Det er også muligt at heppe med hjemme fra sofaen – titelkampen bliver nemlig vist direkte på TV2 Sport.  
 

faelles-jubel-png

Stor interesse for Sparekassen Danmark Super Cup

For to uger siden blev billetsalget til Sparekassen Danmark Super Cup 2022 sat i salg, og mere end 60% af billetterne er allerede solgt. Der er lagt op til to...
arena-kval-png.png

​Sparekassen Danmark Super Cup skal spilles i Aalborg

Sæsonen 2022/23 indledes traditionen tro med Sparekassen Danmark Super Cup, og Aalborg er nu udset som værtsby for dobbeltbraget, der tæller topkampene mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg samt GOG og Aalborg...
C9FD5320-B201-41AA-A0AE-013831F67748

Super Cup hattrick!

Efter en flot anden halvleg sikrede vi os en sikker sejr på 33-25 i Speedrecruiters Super Cup mod Mors-Thy Håndbold – og vi kan dermed kalde os Super Cup vindere for tredje år i træk.