MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonen starter med en titelkamp

Onsdag aften går det løs med sæson 2021-2022’s første betydende kamp. Det bliver ovenikøbet med en titel på spil, når Speedrecruiters Super Cup løber af stablen.

Modstanderen bliver sidste sæsons pokalvindere fra Mors-Thy, som besejrede os efter en tæt pokalfinale, hvor vores nordjyske rivaler akkurat trak det længste strå i sidste ende.

De to seneste sæsoner har vi hevet Super Cup-trofæet med til Aalborg. Onsdag jagter vi derfor et flot hattrick, og alle mand er spændte og glæder sig til for alvor at tage hul på den nye sæson.

Kampstart er kl. 20.30, og opgøret spilles i Viborg, hvor kvindernes Super Cup ligeledes vil blive spillet – denne med start kl. 18.30.

Du kan fortsat nå at tage turen til Viborg for at støtte drengene i jagten på sæsonens første titel. Du kan købe billet til Aalborg Håndbold fanområdet her.

Det er også muligt at heppe med hjemme fra sofaen – titelkampen bliver nemlig vist direkte på TV2 Sport.  
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse