MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonens første nederlag er en realitet

En tæt og intens topkamp på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg endte med sejr til hjemmeholdet på 28-26, og lørdag eftermiddag bød dermed desværre på sæsonens første nederlag.

Kampen var generelt en meget tæt affære, og det afspejlede sig også i opgørets indledning. Det var dog med hjemmeholdet et lille skridt foran.

Godt halvvejs i første halvleg fik vi spillet os til vores første føring i kampen efter en god periode. Momentvise koncentrationssvigt og manglende skarphed satte dog en stopper for vores gode momentum.

I stedet fortsatte det tætte kapløb første halvleg ud, men på en scoring af Sebastian Barthold i sidste sekund gik vi til pause foran 14-15.

Føringen skiftede hænder flere gange i starten af anden halvleg, inden BSH-mandskabet med otte minutter igen fik spillet sig i front med to.

Da det hele skulle afgøres manglede vi den nødvendige skarphed, og det blev i stedet hjemmeholdet, der sikrede sig en to-måls sejr.

Det var symptomatisk på en eftermiddag, hvor vi generelt var for uskarpe i flere situationer og manglede de sidste procenter for at hive point med hjem.

Vores stime som ubesejret i indeværende sæson fik derfor desværre sin afslutning, og det var samtidigt det første liganederlag siden oktober måned i fjor.

Nu skal vi hurtigt op på hesten igen, og onsdag skal vi forsøge at fastholde sejrsstimen i EHF CL-regi, når de forsvarende tyske mestre fra THW Kiel besøger Jutlander Bank Arena.
 

Matchfacts:

Bjerringbro-Silkeborg målscorere:
William Bogojevic 6, Sebastian Skube 6, Nikolaj Øris 6, Mads Andersen 3, Sebastian Skøtt 2, Alexander Lynggaard 2, Jesper Nøddesbo 1, Jacob Lassen 1, René Toft 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Mads Christiansen 4, Henrik Møllgaard 4, Sebastian Barthold 3, René Antonsen 2, Jonas Samuelsson 2, Mark Strandgaard 2, Lukas Sandell 1, Magnus Saugstrup 1, Buster Juul 1 (1). 

Udvisninger

Bjerringbro-Silkeborg: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 0 x 2 min. 

Redninger

Johan Sjöstrand:16/42 (38 %)

Mikael Aggefors: 6/20 (30 %)
Simon Gade: 4/18 (22 %)
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse