MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonens første sejr er i hus

Aftenens testkamp i Nørhalne sluttede med en overbevisende sejr på 28-15 over sidste sæsons semifinalister fra den svenske liga, IFK Skövde.

Vi kom godt fra land og tog kontrol over kampen fra start. Mod slutningen af første halvleg fik vi opbygget et fint forspring og kunne således gå til pause foran 14-8.

Forsvarsmæssigt stod vi stabilt, og Kristian Sæverås diskede op med flere store redninger.

I anden halvleg fortsatte vi i samme spor – den eneste forskel var dog, at det nu var Mikael Aggefors, der stod i vejen for de svenske gæster.

Angrebsmæssigt bar det fortsat præg af, at det er tidligt i opstartsperioden, men der var dog stadig adskillige gode momenter i offensiven også.

Vi kørte derfor en sikker sejr i hus efter en fin træningskamp, hvor der blev vekslet godt med ressourcerne mellem de kampklare spillere.

Aftenens kamp blev spillet i Nørhalne Hallen, og det var der en helt bestemt årsag til. Klubben fejrer nemlig sit 100 års jubilæum i år, og det fine arrangement med aftenens kamp var en del af klubbens fejring.

Opgøret bød også på et glædeligt gensyn. Rasmus Wremer og Kristian Svensson tørner i dag ud for IFK Skövde – netop de to var holdkammerater med Mads Christiansen og Henrik Møllgaard tilbage i 2010, hvor vi vandt vores første danske mesterskab.

Næste opgave i opstarten bliver i weekenden, hvor drengene drager til Køln for at deltage i en træningsturnering med to kampe på programmet.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 9, Magnus Saugstrup 5, Janus Smarason 3, Benjamin Jakobsen 2, Mishels Liaba 2, Tobias Ellebæk 2, Mark Strandgaard 2, Mads Christiansen 1, Henrik Møllgaard 1, Frederik Bech 1. 

Dagens dommere var Thomas Kalisz og Michael Søegaard.
 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse