pokaler_header_new

Sæsonens første sejr fightet hjem i nyt drama

Efter et imponerende come back og et utroligt drama i de sidste sekunder sikrede vi os sæsonens første sejr. Det blev 23-22, efter at vi havde været bagud med 21-17 med godt 10 minutter tilbage. Men vi fightede videre, og Søren Westphal lukkede helt af i målet i slutfasen. 

– God sejr, dejlig fight og flotte attutider, men dårligt angrebsspil. 

Sådan lød cheftræner Jesper Jensens evaluering af kampen, der gav os sejren  seefter to uafgjorte kampe. 

Fire sekunder før tid fik Håvard Tvedten direkte rødt for en tackling helt oppe ved modstandernes målfelt i et forsøg på at stoppe deres sidste angreb. Det er endnu uvist, om det røde kort giver karantæne. Forinden var Morten Slundt blev ramt af sin tredje udvisninger allerede efter 13 minutters spil i 2. halvleg. 

Trænerne måtte mobilisere alle kræfter på en dag, hvor vi havde det svært i angrebet, men Emil Berggren gjorde et godt indhop i kampens dramatiske slutfase og scorede to mål. 

Kampen blev – indtil de sidste dramatiske minutter – spillet på hjemmeholdets præmisser. Anført af meget velspillende Jac Karlsson fungerede deres angrebsspil fint, men til sidst fik vi lukket af, og morsingboerne blev måske lidt bange for at vinde. 

Søren Westphal stod en flot 1. halvleg og indledte med to redninger på straffekast på fem minutter. Han blev erstattet af Ole Erevik fra 2. halvlegs start, men Jesper Jensen sendte Westphal på banen igen, og han leverede bl.a. en helt fantastisk redning i målhjørnet på et meget vigtigt tidspunkt. 

Flot kæmpet drenge, og vi er klar til lørdagens topbrag i Gigantium mod Skjern Håndbold. 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...