MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonens første titel er hjemme: 25-19 over BSV

Så er sæsonens første titel hjemme. 25-19 over Bjerringbro-Silkeborg i en flot Super Cup-finale i Gigantium foran 3.112 tilskuere og en helt fortjent sejr til Nikolaj Jacobsens drenge.

Vi leverede en helt igennem godkendt indsats i de fleste af de 60 minutter, og især i 2. halvleg var der forskel på de to hold. Vi tacklede igennem i forsvaret – uanset hvilken formation, vi spillede med, og i målet tog Ole Erevik pænt fra.

Vi spillede i et godt tempo, og alle spillere bød god ind – med god bevægelse, og efter en lige start på kampen trak vi fra inden pausen.

Morten Slundt satte et godt tempo i angrebsspillet og var en evig kilde til uro, når han dækkede fremme i forsvaret. Trods sin nylige næse-skade bød Kjelling god ind i angrebet, Mads Mensah Larsen fik en god debut på hjemmebane, og Håvard Tvedten og Jan Lennartsson var godt spillende på fløjene.

Der er ikke tid til at hvile på laurbærrene. Næste vigtige kamp er allerede på lørdag, hvor vi spiller 1/8 finale i pokalturneringen på udebane mod Team Tvis Holstebro, og på onsdag er der premiere i ligaen på hjemmebane mod Skive fH.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse