pokaler_header_new

Sæsonens første titel er hjemme: 25-19 over BSV

Så er sæsonens første titel hjemme. 25-19 over Bjerringbro-Silkeborg i en flot Super Cup-finale i Gigantium foran 3.112 tilskuere og en helt fortjent sejr til Nikolaj Jacobsens drenge.

Vi leverede en helt igennem godkendt indsats i de fleste af de 60 minutter, og især i 2. halvleg var der forskel på de to hold. Vi tacklede igennem i forsvaret – uanset hvilken formation, vi spillede med, og i målet tog Ole Erevik pænt fra.

Vi spillede i et godt tempo, og alle spillere bød god ind – med god bevægelse, og efter en lige start på kampen trak vi fra inden pausen.

Morten Slundt satte et godt tempo i angrebsspillet og var en evig kilde til uro, når han dækkede fremme i forsvaret. Trods sin nylige næse-skade bød Kjelling god ind i angrebet, Mads Mensah Larsen fik en god debut på hjemmebane, og Håvard Tvedten og Jan Lennartsson var godt spillende på fløjene.

Der er ikke tid til at hvile på laurbærrene. Næste vigtige kamp er allerede på lørdag, hvor vi spiller 1/8 finale i pokalturneringen på udebane mod Team Tvis Holstebro, og på onsdag er der premiere i ligaen på hjemmebane mod Skive fH.

flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...