pokaler_header_new

Sæsonens første trofæ er på spil

Tirsdag aften skal der dystes om sæsonens første titel, når vi møder sidste års finalemodstander GOG i Super Cuppen. Kampen spilles i Næstved med kampstart kl. 18.30 – opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

Super Cup er en kamp mellem sidste sæsons danske mester og pokalvinder. Med vores historiske ”The Double” triumf var vi selvskrevet til deltagelse i denne sæsons Super Cup, hvor vi altså skal op imod sidste sæsons DM-sølvvinder fra GOG.

Sidste sæsons triumfer er nu en del af historiebøgerne, og i stedet går vi nu efter igen at komme øverst på skamlen – startende tirsdag aften.

I sidste uge var vi i aktion i sæsonens første betydende kamp, hvor vi sikrede os videre avancement i pokalturnering med en sejr over KIF Kolding. Det samme gjorde sig gældende for GOG, der avancerede med en sejr over Sydhavsøerne.

En gang tidligere har vi sikret os Super Cup trofæet. Det var tilbage i 2012, hvor vi besejrede Bjerringbro-Silkeborg. Tirsdag skal vi forsøge at gøre kunsten efter, men vi får uden tvivl kamp til stregen fra vores fynske modstandere.

Sidste sæsons finaleserie blev en hårdfightet duel, der måtte ud i tre kampe, før vi kunne kåres som DM-vindere.

Det vidner om en tæt affære, og det kan meget vel være dagsformen, der afgør, hvem der kan hæve Super Cup trofæet i Arena Næstved tirsdag aften.

Men vi er selvfølgelig klar til at gå benhårdt efter titlen. Om det lykkedes kan du som tidligere nævnt følge direkte på TV2 Sport med kampstart kl. 18.30.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...