MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonens sidste landsholdssamling begynder i dag

Seks spillere er med deres respektive landshold i denne uge. Få et overblik over turneringer, kampe og spilletidspunkter her.

Danmark
Efter en landsholdssamling i marts, hvor landstræner Nikolaj Jacobsen gav flere garvede kræfter fri, er Henrik Møllgaard nu tilbage i truppen. Her venter to kampe i træningsturneringen EHF EURO CUP mod Spanien og Sverige.

Også tre kommende Aalborg-spillere er udtaget i Niklas Landin, Simon Hald og Thomas Arnoldsen. Højre back Mads Hoxer var en del af den trup, der blev udtaget til samlingen, men har grundet knæproblemer meldt afbud.

Danmarks kampe er som følger:

Torsdag 27. april kl. 20.30: Spanien – Danmark, Almería (TV2)
Lørdag 29. april kl. 16.00: Danmark – Sverige, Herning (TV2)

Danmark U21
Det danske U21-landshold mødes ligeledes i denne uge for at spille en træningsturnering i Portugal. Her har landstræner Arnór Atlason indkaldt Victor Kløve, Christian Termansen samt Marinus Munk.
De kan se frem til følgende kampe i portugisiske Porto:

Fredag 28. april kl. 19.30: Spanien – Danmark
Lørdag 29. april kl. 19.30: Portugal – Danmark

Sverige
Sverige skal ligesom Danmark spille to kampe i EHF EURO CUP, og det er endnu engang med Felix Claar og Lukas Sandell i truppen.
Sverige spiller følgende to kampe:

Torsdag 27. april kl. 18.35: Sverige – Tyskland, Kristianstad
Lørdag 29. april kl. 16.00: Danmark – Sverige, Herning

Island
Også Aron Pálmarsson var udtaget til at repræsentere Island i denne uge, men har grundet en mindre skade meldt afbud for at blive klar til de kommende kampe i HTH Herreligaen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse