MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena.

Vi indleder sæsonen på hjemmebane mod Nordsjælland Håndbold lørdag 3. september kl. 16.10.
Vi kan efterfølgende glæde os til et spændende opgør mod Lemvig-Thyborøn Håndbold lørdag 10. september og ikke mindst et gensyn med sidste sæsons semifinalemodstandere fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold lørdag 24. september.

September måneds kampe er fastlagt, men vi må dog vente lidt med det endelige kampprogram for sæsonen. Spilletidspunkterne for de resterende grundspilskampe i ligaen samt gruppespillet i EHF Champions League vil vi derfor melde nærmere ud omkring i den nærmeste fremtid. 

Derudover kan du se frem til et gensyn med finalemodstanderne fra GOG, når de gæster Aalborg til sæsonens første officielle kamp, når der er en titel på spil ved Sparekassen Danmark Super Cup tirsdag 23. august. Forud for denne kamp er kvindekampen mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg, og billetsalget er allerede godt i gang med mere end 3000 solgte billetter.
Billetterne er naturligvis gyldige til begge kampe og kan købes her.

Køb et reservationskort og vær sikret plads til alle 13 hjemmekampe i grundspillet + 1 CL-kamp

Som noget nyt kan du købe et reservationskort, som giver adgang til alle hjemmekampe i grundspillet i HTH Herreligaen samt én europæisk kamp i EHF Champions League.

Med et reservationskort får du desuden flere fordele, såsom:
– Forkøbsret på billetter til A-kampe
– Ét gratis arrangement med et let traktement
– Mulighed for at låne sit reservationskort ud til familie, naboer, venner osv.

Læs mere og køb dit reservationskort her.


Se et overblik over vores fastlagte kampe i kampprogrammet her.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...