pokaler_header_new

Sagosen får følgeskab af Palicka og Edvardsson til EM i Polen i januar

Vores norske playmaker Sander Sagosen får følgeskab af to kommende holdkammerater, de to målmand Andreas Palicka og Aron Edvardsson, til EM i Polen 15.-31 januar 2016.

Mens Norge og Sverige var sikre på deltagelsen, inden de sidste kvalifikationskampe blev spillet i aftes, gjorde Island dem følgeskab med en sikker sejr på 34-22 hjemme over Montenegro.

Sverige spillede på hjemmebane i Globen Arena Hovet i Stockholm foran 7.000 tilskuere og besejrede Slovakiet 27-22 efter 16-10 ved pausen. Andreas Palicka viste verdensklasse i det svenske mål med 16 redninger på de første 45 minutter og var dermed også stærkt medvirkende til den svenske sejr. Vores blå-gule naboer slutter dermed puljen som ubesejret. Niclas Barud var også på det svenske hold uden dog at komme på scoringslisten.

På sin gamle hjemmebane i Trondheim var Sander Sagosen medvirkende til en sikker norsk sejr på 38-24 over Holland. Norge førte 19-11 ved pausen, og Sander Sagosen tegnede sig for tre mål i den totalt udsolgte hal.

De tre spilleres EM-deltagelse forudsætter dog, at de bliver udtaget, når deres respektive landes 16 mands trupper udtages i begyndelsen af januar.

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...