MicrosoftTeams-image (3)

Sagosen får følgeskab af Palicka og Edvardsson til EM i Polen i januar

Vores norske playmaker Sander Sagosen får følgeskab af to kommende holdkammerater, de to målmand Andreas Palicka og Aron Edvardsson, til EM i Polen 15.-31 januar 2016.

Mens Norge og Sverige var sikre på deltagelsen, inden de sidste kvalifikationskampe blev spillet i aftes, gjorde Island dem følgeskab med en sikker sejr på 34-22 hjemme over Montenegro.

Sverige spillede på hjemmebane i Globen Arena Hovet i Stockholm foran 7.000 tilskuere og besejrede Slovakiet 27-22 efter 16-10 ved pausen. Andreas Palicka viste verdensklasse i det svenske mål med 16 redninger på de første 45 minutter og var dermed også stærkt medvirkende til den svenske sejr. Vores blå-gule naboer slutter dermed puljen som ubesejret. Niclas Barud var også på det svenske hold uden dog at komme på scoringslisten.

På sin gamle hjemmebane i Trondheim var Sander Sagosen medvirkende til en sikker norsk sejr på 38-24 over Holland. Norge førte 19-11 ved pausen, og Sander Sagosen tegnede sig for tre mål i den totalt udsolgte hal.

De tre spilleres EM-deltagelse forudsætter dog, at de bliver udtaget, når deres respektive landes 16 mands trupper udtages i begyndelsen af januar.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse