pokaler_header_new

Sagosen tilbage på træningsbanen – klar til GOG på fredag i Gigantium

Sander Sagosen, der måtte melde afbud til kampen mod Skjern Håndbold i lørdags med en hård omgang influenza, var i dag tilbage i træningslokalet og er klar til et nyt spændende opgør i ligaen, når sydfynske GOG besøger Gigantium fredag kl. 19.30. 

Cheftræner Jesper Jensen glæder sig til at kunne skrive  to spillere mere på holdkortet på fredag end mod Skjern i lørdags. 

– Alle spillere ydede en flot indsats i lørdags, men det er klart, at vi har flere kort at spille ud med Håvard Tvedten og Sander Sagosen tilbage, siger Jesper Jensen. Influenzaen har tæret på kræfterne hos Sander, men der er fortsat fire dage til GOG-kampen på fredag til at træne og komme helt på toppen igen. 

Jesper Jensen åbner også muligheden for come back til Olafur Gustafsson på fredag. 

– Vi følger Olafur tæt  ved de kommende dages træning, og så ser vi, om der basis for at sende ham på banen igen, siger Jesper Jensen. 

Du kan sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du har mulighed for at bestille en Håndbold-menu i Carlsberg Cafeen før kampen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...