MicrosoftTeams-image (3)

Sander Sagosen glæder sig til udfordringerne i Champions League

Netop fyldt 19 år er vores norske bagspiller, Sander Sagosen, klar til de næste udfordringer som håndboldspiller, nemlig Champions League.

Først den norske liga, så det norske A-landshold og den danske liga. I morgen siger han goddag til den fornemmeste turnering af dem alle på klub-niveau: Champions League, hvor vi indleder på udebane mod de franske mestre fra Dunkerque.

En fodskade, der sendte ham ud af liga-kampen i Aarhus i onsdags efter kun 10 minutters spil, driller dog nordmanden.

– Jeg håber at blive klar, men skader har det med at komme på ubejlige tidspunkter, siger Sander Sagosen. Bortset fra skaden, så er jeg helt klar til Champions League. Jeg har vænnet mig til den danske liga, som er noget stærkere end den norske, og hvor de fleste kampe først bliver afgjort i de sidste 10 minutter. Der er også fysikken til forskel.

– Nu møder vi de bedste af de bedste hold i Champions League, og det er jo kampe som disse, jeg som håndboldspiller træner for hver eneste dag, siger Sander Sagosen. Det er nye hold, som vi ikke tidligere har mødt, og de kender heller ikke os så godt som de hold, vi normalt møder i ligaen, men det bliver meget hårde kampe.

– Vi skal sikre os de fleste point på hjemmebane i Gigantium, og så meget gerne vinde en eller to af udekampene. Vi er klar til at gøre første forsøg i morgen i Dunkerque, siger Sander Sagosen.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse