MicrosoftTeams-image (3)

Sander Sagosen kåret som årets profil i norsk håndbold

Aalborg Håndbolds 19-årige playmaker, Sander Sagosen, fik i aftes tildelt den fornemmeste hæder i norsk håndbold – årets profil, hvor samtlige norske top-spillere i den hjemlige liga og i udlandet har stemt på både dame- og herrespillere.

Sander Sagosen, der før denne sæson kom til Aalborg Håndbold fra Haslum HK, er den hidtil yngste norske spiller, der har modtaget denne hæder.

– Det var en overraskelse. Den havde jeg ikke set komme, sagde en glad Sander Sagosen, da han i aftes fik meddelelsen om hæderen.

Den unge playmaker, der også har kontrakt med Aalborg Håndbold i de kommende to sæsoner, er midt i forberedelserne til sit holds vanskelige returkamp i semifinalerne mod KIF Kolding København på lørdag kl. 14.00 i Kolding. De forsvarende danske mestre fra Kolding vandt det første opgør i Aalborg 27-21. Kampen på lørdag kan ses på TV 2 fra kl. 14.00.

Når kampene mod Aalborg Håndbold er slut søndag 31. maj, skal Sander Sagosen direkte derfra til samling med norske A.landshold i 14 dage. Holdet samles i Gardermoen ved Oslo mandag 1. juni og spiller to afgørende EM-kval-kampe mod henholdsvis Tyrkiet på udebane 10. juni og 14. juni på hjemmebane i Trondheim, Sander Sagosens oprindelige hjemmebane inden skiftet til Haslum.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse