MicrosoftTeams-image (3)

Sander Sagosen kåret som årets profil i norsk håndbold

Aalborg Håndbolds 19-årige playmaker, Sander Sagosen, fik i aftes tildelt den fornemmeste hæder i norsk håndbold – årets profil, hvor samtlige norske top-spillere i den hjemlige liga og i udlandet har stemt på både dame- og herrespillere.

Sander Sagosen, der før denne sæson kom til Aalborg Håndbold fra Haslum HK, er den hidtil yngste norske spiller, der har modtaget denne hæder.

– Det var en overraskelse. Den havde jeg ikke set komme, sagde en glad Sander Sagosen, da han i aftes fik meddelelsen om hæderen.

Den unge playmaker, der også har kontrakt med Aalborg Håndbold i de kommende to sæsoner, er midt i forberedelserne til sit holds vanskelige returkamp i semifinalerne mod KIF Kolding København på lørdag kl. 14.00 i Kolding. De forsvarende danske mestre fra Kolding vandt det første opgør i Aalborg 27-21. Kampen på lørdag kan ses på TV 2 fra kl. 14.00.

Når kampene mod Aalborg Håndbold er slut søndag 31. maj, skal Sander Sagosen direkte derfra til samling med norske A.landshold i 14 dage. Holdet samles i Gardermoen ved Oslo mandag 1. juni og spiller to afgørende EM-kval-kampe mod henholdsvis Tyrkiet på udebane 10. juni og 14. juni på hjemmebane i Trondheim, Sander Sagosens oprindelige hjemmebane inden skiftet til Haslum.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse