MicrosoftTeams-image (3)

Sander Sagosen klar til kamp torsdag efter OL-kval

Sander Sagosen er tilbage i truppen efter tre hårde landskampe på tre dage for Norge. Næsten fuld spilletid i de tre kampe og et misset OL-kval for Norge.

– Vi er selvfølgelig skuffede over ikke at kvalificere os til OL til sommer, men vi var ikke dygtige nok i de tre kampe i Herning, siger Sander Sagosen. Nu er kroppen på vej tilbage mod normal tilstand, og jeg er 120 procent klar til kampen mod KIF Kolding København på torsdag i Jutlander Bank Arena, siger den 20-årige Sander Sagosen.

– Vi glæder os til at indlede slutspillet mod netop Kolding. Det bliver en hård fysisk kamp, og vi har noget at hævne fra vores indsats mod dem for ca. en måned siden. Ser vi bort fra den kamp har vi altid haft tætte kampe mod dem og også vundet mange gange. Vi skal have to point for at komme godt i gang i slutspillet, og så er vi lige pludselig med igen i puljen, siger Sander Sagosen.

Vi har igen Magnus Saugstrup med i truppen. Han har i det meste af sæsonen været udlejet til Team Vesthimmerland i 1. division, men han er tilbage for at kunne bidrage både i midterforsvaret og på stregen.

Kampen mod KIF Kolding København spilles torsdag kl. 20.30, og du kan fortsat købe billet her på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse