pokaler_header_new

Sander Sagosen klar til kamp torsdag efter OL-kval

Sander Sagosen er tilbage i truppen efter tre hårde landskampe på tre dage for Norge. Næsten fuld spilletid i de tre kampe og et misset OL-kval for Norge.

– Vi er selvfølgelig skuffede over ikke at kvalificere os til OL til sommer, men vi var ikke dygtige nok i de tre kampe i Herning, siger Sander Sagosen. Nu er kroppen på vej tilbage mod normal tilstand, og jeg er 120 procent klar til kampen mod KIF Kolding København på torsdag i Jutlander Bank Arena, siger den 20-årige Sander Sagosen.

– Vi glæder os til at indlede slutspillet mod netop Kolding. Det bliver en hård fysisk kamp, og vi har noget at hævne fra vores indsats mod dem for ca. en måned siden. Ser vi bort fra den kamp har vi altid haft tætte kampe mod dem og også vundet mange gange. Vi skal have to point for at komme godt i gang i slutspillet, og så er vi lige pludselig med igen i puljen, siger Sander Sagosen.

Vi har igen Magnus Saugstrup med i truppen. Han har i det meste af sæsonen været udlejet til Team Vesthimmerland i 1. division, men han er tilbage for at kunne bidrage både i midterforsvaret og på stregen.

Kampen mod KIF Kolding København spilles torsdag kl. 20.30, og du kan fortsat købe billet her på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...