MicrosoftTeams-image (3)

Sander Sagosen meldt klar til braget mod Århus Håndbold onsdag

Månedens spiller i Boxer Herreligaen i april, 20-årige Sander Sagosen, er meldt klar til den vigtige hjemmekamp i slutspillet i morgen, onsdag, mod Århus Håndbold.

– Sander har trænet med både mandag og nu tirsdag, og han er klar til at bide de sidste smerter i sig og spille for fuld kraft, siger cheftræner Stefan Madsen.

Sander måtte udgå allerede efter 10 minutters spil, da vi mødte GOG for en uge siden. Det skete efter en aktion i forsvaret, hvor han vred om på venstre ankel. Han forsøgte at spille videre, men forgæves.

Sander Sagosens klarmelding betyder, at alle mand er klar med undtagelse af Jesper Meinby, der fortsat har problemer med sit ene baglår.

Kampen mod Århus Håndbold spilles onsdag kl. 20.30 i Jutlander Bank Arena, og det er tæt på at være knald eller fald for begge hold i bestræbelserne for at nå semifinalerne.

Du kan fortsat sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen.

Der bliver atter engang fuldt drøn på med ca. 4.000 tilskuere på lægterne. Så kulissen er sat til god stemning og fuld opbakning til hjemmeholdet for at sikre sejren.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse