MicrosoftTeams-image (3)

Sander Sagosen og Andreas Holst i topscorerduel om vigtige point

De er begge kun 20 år, vores Sander Sagosen og GOGs Andreas Holst Jensen. Begge har ramt et højt niveau i de to første kampe i slutspillet og er suveræne topscorere for deres hold. 

Sander Sagosen har scoret 23 rene mål for Aalborg Håndbold mod KIF Kolding København, mens Andreas Holst Jensen er på 17 scoringer for GOG, heraf nogle stykker på straffekast. 

I morgen, onsdag kl. 20.30 krydser de to store talenter klinger i Jutlander Bank Arena i tredje runde i slutspillet. Undervejs i kampen tænker ingen af dem på, hvem der scorer målene, for begge kæmper for deres hold. Der er dog ingen tvivl, at begge spillere er et tema på modstanderholdenes taktikmøde før kampen. 

Begge hold har tre point sammen med KIF Kolding København, mens Århus Håndbold, der møder Spellerberg og co. torsdag, har to point. 

Vi kan igen se frem til ca. 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena, hvor resultaterne i slutspillet skal give fundamentet for en plads i semifinalen. Seks point på hjemmebane er tæt på at være et krav. De  to første er hjemme med sejren over KIF Kolding København – i morgen kan vi sikre os de næste to points. 

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her på hjemmesiden, www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen. 

 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse