pokaler_header_new

Sander Sagosen og Andreas Holst i topscorerduel om vigtige point

De er begge kun 20 år, vores Sander Sagosen og GOGs Andreas Holst Jensen. Begge har ramt et højt niveau i de to første kampe i slutspillet og er suveræne topscorere for deres hold. 

Sander Sagosen har scoret 23 rene mål for Aalborg Håndbold mod KIF Kolding København, mens Andreas Holst Jensen er på 17 scoringer for GOG, heraf nogle stykker på straffekast. 

I morgen, onsdag kl. 20.30 krydser de to store talenter klinger i Jutlander Bank Arena i tredje runde i slutspillet. Undervejs i kampen tænker ingen af dem på, hvem der scorer målene, for begge kæmper for deres hold. Der er dog ingen tvivl, at begge spillere er et tema på modstanderholdenes taktikmøde før kampen. 

Begge hold har tre point sammen med KIF Kolding København, mens Århus Håndbold, der møder Spellerberg og co. torsdag, har to point. 

Vi kan igen se frem til ca. 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena, hvor resultaterne i slutspillet skal give fundamentet for en plads i semifinalen. Seks point på hjemmebane er tæt på at være et krav. De  to første er hjemme med sejren over KIF Kolding København – i morgen kan vi sikre os de næste to points. 

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her på hjemmesiden, www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen. 

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...