pokal header web

Santander Final4 står for døren

Weekenden byder på to spændende kampe ved Santander Final4 i Boxen i Herning. Cheftræner Stefan Madsen forventer to dage med et arrangement med internationalt snit.

Optakten til weekenden kom torsdag aften i Machineseeker EHF Champions League, da HC Zagreb blev sendt retur til Kroatien med et nederlag på 32-22 på en aften hvor ikke meget gik skævt for Aalborg Håndbold.

– Jeg synes vi spiller godt fysisk og står godt i mod rent defensivt. Derudover holder vi god fart kampen igennem, så det var på alle måder en perfekt aften for os. Samtidig fik vi roteret godt i truppen og vores bredde kom til sin ret, så det kunne jeg ikke have skrevet meget bedre selv, siger cheftræner Stefan Madsen efter fredagens lette træning.

Lørdag eftermiddag venter BSH i semifinalen ved Santander Final4, men hvordan går man ind til en weekend som den kommende, der grundet formatet er en atypisk størrelse med to kampe på to dage?

– Det er noget vi går og glæder os helt vildt til. Forhåbentlig bliver det en rigtig fed weekend. Jeg synes arrangementet er oppe i en skala hvor vi kan sige det har et international snit. Alt tyder på at der igen kommer rigtig mange mennesker i Boxen, samt fire hold der kommer til at matche hinanden godt.

– Hvordan man styrer ressourcerne over to dage? Man kan sige, at det var lidt samme øvelse vi havde op til kampen i går, men generelt har vi i længere tid arbejdet med netop denne weekend. Skåret ind til benet handler det om at gå all-in lørdag for at spille os i finalen og jeg tror ikke det er anderledes med de andre hold. Alle vil gå en ekstra mil for at komme i finalen og så må man se hvad der er tilbage at skyde med søndag, forklarer Stefan Madsen videre.

Modstanderen i første kamp er som nævnt BSH, som man en gang tidligere på sæsonen har mødt i Herreligaen. Tilbage i november måned blev det til en sejr på 34-28 i Sparekassen Danmark Arena, men hvordan vurderer cheftræneren det nuværende BSH-mandskab i forhold til efteråret?

Vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan, for at weekenden bliver det vi alle håber på, hvor målet klart er, at vi skal løfte pokalen søndag aften

– Det er lidt svært at sige præcis hvor de står, men med tilgangen af Morten Olsen er der selvfølgelig sket noget, især i angrebet. De har fået en lidt anden tendens i deres spil og jeg må bare understrege, at det er et hold med voldsomt dygtige spillere der virkelig kan gøre livet svært for alle modstandere. Derfor håber jeg også, at vi kan finde en intensitet hvor vi kan overmatche dem i løbet af de 60 minutter.

– Tilgangen til kampen bliver ikke ulig den vi havde mod Zagreb, men der er selvfølgelig en række forskellige nuancer vi tager højde for, ligesom vores største fokus er på vores eget udtryk og hvad vi selv vil komme med.

Til Santander Final4 forventes op mod 2.000 Aalborg Håndbold-fans at være på plads i Boxen i Herning til weekendens kampe, så opbakningen fra tribunerne bliver i top.

– Det tegner til en rigtig flot opbakning og jeg er sikker på at de mange fans der tager afsted, er klar til at give den gas og have en fest. Vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at weekenden bliver det vi alle håber på, hvor målet klart er, at vi skal løfte pokalen søndag aften, afrunder Stefan Madsen.

Lørdagens semifinale spilles kl. 16.00 og inden da dyster Fredericia HK mod GOG i den anden semifinale. Søndag spilles placeringskamp kl. 13.30 mens finalen afvikles kl. 16.00. Alle fire kampe kan følges direkte på TV2.

Vil du være med og være del af stemningen i Boxen i Herning, så er der endnu få ledige billetter tilbage. Bemærk at der nu er åbnet for salg af dagsbilletter til både lørdag og søndag.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse