MicrosoftTeams-image (3)

Saugstrup klar til sin tredje slutrunde – mod Holland i aften

Magnus Saugstrup, stregspiller og forsvarskrumtap, er en vigtig spiller på det danske U 20-landshold, der i aften indleder EM på dansk grund – i Kolding, hvor den første modstander er Holland.

20-årige Saugstrup er klar til sin tredje slutrunde og dermed en af de mest rutinerede på det danske hold. Han blev nemlig allerede sidste sommer rykket op på U 21-landsholdet og var – sammen med blandt andre Simon Hald og Christian Jensen – med til at vinde sølv ved VM i Brasilien. Tidligere var Magnus med til U 18 EM i Polen, hvor holdet blev nummer fire.

Foruden Holland er danskerne i indledende pulje med Makedonien og Norge. Fredag gælder det Makedonien og søndag Norge. Turneringen strækker sig frem til søndag 7. august, hvor der spilles finale og placeringskampe.

– Vi går efter en topplacering og helst guld, men jeg synes, det tegner jævnbyrdigt mellem seks-otte hold, siger Magnus Saugstrup. Vores styrke er en bred trup uden de store profiler, hvor mange bidrager.

– Vi er forberedt på, at både Holland og Makedonien dækker 3-2-1, og det giver altid spillemæssige udfordringer, mens Norge dækker mere normalt op, siger Magnus Saugstrup.

Magnus Saugstrup er krumptap i forsvaret – både hvis danskerne dækker offensivt og defensivt. I angrebet deler han spilletiden på stregen med Frederik Ladefoged, Skanderborg Håndbold, og Emil Bergholt, Skjern Håndbold.

Danskernes tre første kampe spilles alle kl. 20.00, og det er muligt at livestreame dem via slutrundens officielle hjemmeside  www.m20euro2016.com

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse