pokaler_header_new

Saugstrup klar til sin tredje slutrunde – mod Holland i aften

Magnus Saugstrup, stregspiller og forsvarskrumtap, er en vigtig spiller på det danske U 20-landshold, der i aften indleder EM på dansk grund – i Kolding, hvor den første modstander er Holland.

20-årige Saugstrup er klar til sin tredje slutrunde og dermed en af de mest rutinerede på det danske hold. Han blev nemlig allerede sidste sommer rykket op på U 21-landsholdet og var – sammen med blandt andre Simon Hald og Christian Jensen – med til at vinde sølv ved VM i Brasilien. Tidligere var Magnus med til U 18 EM i Polen, hvor holdet blev nummer fire.

Foruden Holland er danskerne i indledende pulje med Makedonien og Norge. Fredag gælder det Makedonien og søndag Norge. Turneringen strækker sig frem til søndag 7. august, hvor der spilles finale og placeringskampe.

– Vi går efter en topplacering og helst guld, men jeg synes, det tegner jævnbyrdigt mellem seks-otte hold, siger Magnus Saugstrup. Vores styrke er en bred trup uden de store profiler, hvor mange bidrager.

– Vi er forberedt på, at både Holland og Makedonien dækker 3-2-1, og det giver altid spillemæssige udfordringer, mens Norge dækker mere normalt op, siger Magnus Saugstrup.

Magnus Saugstrup er krumptap i forsvaret – både hvis danskerne dækker offensivt og defensivt. I angrebet deler han spilletiden på stregen med Frederik Ladefoged, Skanderborg Håndbold, og Emil Bergholt, Skjern Håndbold.

Danskernes tre første kampe spilles alle kl. 20.00, og det er muligt at livestreame dem via slutrundens officielle hjemmeside  www.m20euro2016.com

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...