MicrosoftTeams-image (3)

Saugstrup klar til sin tredje slutrunde – mod Holland i aften

Magnus Saugstrup, stregspiller og forsvarskrumtap, er en vigtig spiller på det danske U 20-landshold, der i aften indleder EM på dansk grund – i Kolding, hvor den første modstander er Holland.

20-årige Saugstrup er klar til sin tredje slutrunde og dermed en af de mest rutinerede på det danske hold. Han blev nemlig allerede sidste sommer rykket op på U 21-landsholdet og var – sammen med blandt andre Simon Hald og Christian Jensen – med til at vinde sølv ved VM i Brasilien. Tidligere var Magnus med til U 18 EM i Polen, hvor holdet blev nummer fire.

Foruden Holland er danskerne i indledende pulje med Makedonien og Norge. Fredag gælder det Makedonien og søndag Norge. Turneringen strækker sig frem til søndag 7. august, hvor der spilles finale og placeringskampe.

– Vi går efter en topplacering og helst guld, men jeg synes, det tegner jævnbyrdigt mellem seks-otte hold, siger Magnus Saugstrup. Vores styrke er en bred trup uden de store profiler, hvor mange bidrager.

– Vi er forberedt på, at både Holland og Makedonien dækker 3-2-1, og det giver altid spillemæssige udfordringer, mens Norge dækker mere normalt op, siger Magnus Saugstrup.

Magnus Saugstrup er krumptap i forsvaret – både hvis danskerne dækker offensivt og defensivt. I angrebet deler han spilletiden på stregen med Frederik Ladefoged, Skanderborg Håndbold, og Emil Bergholt, Skjern Håndbold.

Danskernes tre første kampe spilles alle kl. 20.00, og det er muligt at livestreame dem via slutrundens officielle hjemmeside  www.m20euro2016.com

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse