pokaler_header_new

Saugstrup på toppen med U 21-landsholdet

Der bliver igen sommerferie vores 20-årige forsvars- og stregtalent Magnus Saugstrup. Heller ikke i år, for sådan har det været de seneste mange år, hvor han har været på diverse U-landshold. 

Sammen med de øvrige på U 21 landsholdet er Saugstrup netop vendt hjem fra otte dages træningsophold på Grønland med tre kampe mod det grønlandske A-landshold. Det gav tre sejre til landstræner Morten Henriksen og de unge drenge. Sejrene blev på henholdsvis 32-26, 39-16 og 34-27. 

Efter kampene uddelte landstræneren, der nu også er sportschef i Dansk Håndbold Forbund, roser: 

– Vores bærende kræfter viste højt niveau, hvor særligt Lasse Møller (GOG, red) og Magnus Saugstrup viste klasse. 

8. og 9. juli deltager landsholdet i Scandinavian Open Championship på hjemmebane som de sidste forberedelser til VM i Algeriet. Vi møder Norge 8. juli i Hvidovre og Sverige 9. juli på Amager. 

Herefter når Magnus Saugstrup, der er noteret for 75 kampe for Aalborg Håndbold, at fylde 21 år 12. juli.

18.-30. juli sender Morten Henriksen sin 16-mands trup til VM i Algeriet. Det er samtidig sidste opgave for spillerne i truppen, der slutter fire år på u-landsholdene og nu skal til at konkurrere om pladserne på A-landsholdet. 

Efter VM er det straks hjem til Aalborg for Magnus Saugstrup – hjem til træningen med den øvrige trup i Aalborg Håndbold, der på dette tidspunkt har været i gang i knap 14 dage. 

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...