MicrosoftTeams-image (3)

Sebastian Barthold forlænger med Aalborg Håndbold

 
28-årige Sebastian Barthold kom til klubben i 2017, og han har nu skrevet under på en aftale, der forlænger samarbejdet frem til sommeren 2022.
 
Vores norske venstre fløj har siden sin ankomst vist, at han er en af de absolut førende på sin position i Primo Tours Ligaen. I indeværende sæson har han igen vist stor målform og er vores mest scorende spiller med 133 mål, mens det i alt er blevet til mere end 100 kampe og 400 mål i Aalborg-trøjen.
 
– Sebastian er en utrolig dygtig spiller, og han er ikke blot rigtig vigtig for os på banen, men han udfylder også en stor rolle i omklædningsrummet. Han har i en lang periode vist, at han kan præstere på et rigtig højt og stabilt niveau, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet, siger Jan Larsen.
 
– Jeg glæder mig til at fortsætte i Aalborg, hvor jeg trives rigtig godt både på og udenfor banen. Min tid i Aalborg Håndbold har budt på mange store håndboldoplevelser, og jeg vil kæmpe hårdt for at være med til at sikre mere succes til klubben og de mange fantastiske fans, siger Sebastian Barthold.

FÅ FINGRENE I DEN EKSKLUSIVE “BARTHOLD 2022-TRØJE”

Den unikke trøje (som vist på billedet) med Sebastians autograf kan købes på vores auktionsside på Odendo. Du kan byde frem til fredag 24. januar kl. 20.00, hvor auktionen slutter. Trøjen er i størrelse XL.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse