pokaler_header_new

Sebastian Barthold forlænger til 2024

29-årige Sebastian Barthold har forlænget sin kontrakt med Aalborg Håndbold for yderligere to sæsoner, så aftalen nu løber frem til sommeren 2024.
 
Vores norske venstre fløj kom til klubben tilbage i 2017, og han har i alle sæsoner været en af de førende fløjspillere i HTH Herreligaen. Han har samtidigt været særdeles velspillende i EHF Champions League, hvor han er vores mest scorende spiller de seneste to sæsoner med 109 mål.
 
Barthold har i alt spillet mere end 150 kampe og scoret næsten 600 mål i Aalborg-trøjen, og direktør Jan Larsen er glad for, at vi kan beholde den træfsikre nordmand i yderligere to år.
 
– Sebastian har i alle sæsoner præsteret på et rigtig højt niveau, og på det seneste har han været inde i en fænomenal periode og løftet sit spil endnu mere. Han er samtidigt også en rigtig vigtig spiller for os uden for banen, og det glæder mig derfor rigtig meget, at Sebastian fortsat skal være en del af Aalborg Håndbold de næste mange sæsoner, siger Jan Larsen.
 
– Jeg trives utrolig godt, og det var derfor et helt naturligt valg for mig at blive i Aalborg Håndbold. I min tid i Danmark har jeg udviklet mig personligt, og jeg har også oplevet, hvordan klubben har bevæget sig i en positiv retning. Det ser jeg meget frem til fortsat at være en del af, og jeg glæder mig til at genopleve den fantastiske stemning i Jutlander Bank Arena og kæmpe om flere titler til Aalborg Håndbold, siger Sebastian Barthold.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...