pokaler_header_new

Sebastian Barthold fortsætter i Aalborg Håndbold

 
Den norske venstre fløj har forlænget sin kontrakt med yderligere et år, så samarbejdet med Sebastian Barthold nu løber frem til sommeren 2020.
 
27-årige Sebastian har også i denne sæson vist målform, og han er indtil nu noteret for hele 141 fuldtræffere.
 
– I denne sæson er Sebastian for alvor trådt i karakter, og han har utallige gange vist prøver på sit store talent. Jeg er derfor naturligvis rigtig glad for at have forlænget samarbejdet med ham og ser frem til, at vi fortsat kan nyde godt af Sebastians mange kvaliteter, siger direktør Jan Larsen.
 
– Jeg er utrolig glad for at have forlænget samarbejdet, så jeg kan fortsætte min håndboldkarriere i Aalborg. Efter pokaltitlen har jeg fået smag på endnu mere, og jeg glæder mig til de kommende udfordringer, hvor vi skal være med til at kæmpe om flere titler, siger Sebastian Barthold.

I samme ombæring har vi også fornyet samarbejdet med Nykredit, som har været Sebastians personlige sponsor, siden han kom til klubben i sommeren 2017.

På billedet giver centerdirektør hos Nykredit Dorthe Gamst Boelskifte og Sebastian Barthold hånd på det fortsatte samarbejde. 
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...