pokaler_header_new

Seedning giver os udebane i 1/8-finale i pokalen

Når Dansk Håndbold Forbund fredag 21. juni kl. 11.00 trækker lod til 1/8-finalerne i pokalturneringen, sker det efter et nyt seedningssystem. 
 
Tidligere har lodtrækningen til kampene i pokalturneringen været helt vilkårlig, men nu er der for første gang indført seedning. Det betyder, at de otte bedst placerede i den netop afsluttede sæson placeres i en pulje for sig, og de øvrige hold i den anden pulje. 
 
Når der er trukket et hold fra hver pulje, skal der trækkes lod om hjemmebanen. De nye regler foreskriver også, at det lavest rangerede hold altid vil have hjemmebane. 
 
I øjeblikket er 15 af de 16 hold klar til 1/8-finale. Odder og HC Midtjylland, begge fra 1. division, mødes torsdag 20. juni om den sidste plads.
 
De otte hold i øverste seedningslag, som ikke kan mødes, er: 
 
Aalborg Håndbold, liga
KIF Kolding København, liga
Mors-Thy Håndbold, liga
Team Tvis Holstebro, liga
Bjerringbro-Silkeborg, liga
GOG, liga
Lemvig Håndbold, 1. division
Team Sydhavsøerne, 1. division
 
De øvrige otte hold er: 
 
Otterup, 1. division
SUS Nyborg, 1. division
Svendborg, 1. division
Holte, 1. division
Skovbakken, 2. division
Amager, 2. division
Korsør/Tårnby, 3. division. 
Odder/HC Midtjylland, begge 1. division.
 
Seedningen betyder, at vi er sikker på at spille på udebane mod et hold fra andet seedningslag, og alle kampe i 1/8-finalerne skal spilles onsdag 28. august. 
 
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...