pokaler_header_new

Seerrekord lørdag eftermiddag

Lørdag stod på topbrag i HTH Herreligaen, da ligaens nr. 1 og 2 mødte hinanden. Der var på forhånd udsigt til en fantastisk stemning i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena. Kampen sluttede 30-30 efter et sandt drama.

Men også hjemme i stuerne blev opgøret fuldt tæt. Faktisk var kampen, som blev sendt på TV2 lørdag 27. november, den mest sete klubkamp på dansk TV i denne sæson med 300.500 seere i gennemsnit.

Det er langt over alle andre superliga- og håndboldligakampe i sæson 2021/22 – og den mest sete håndboldklubkamp i næsten tre år. En stolt direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, udtaler:

– Det viser igen, hvor stærkt et produkt herrehåndbolden er, og vi glæder os i den grad over, at vores eksponeringspartnere i Aalborg Håndbold får fuld valuta for pengene.

I morgen siger kalenderen 1. december, og indtil videre er det samlede seertal 1.513.500 for Aalborg Håndbold i sæsonen, som blev fløjtet i gang 8. september.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.