MicrosoftTeams-image (3)

Seerrekord lørdag eftermiddag

Lørdag stod på topbrag i HTH Herreligaen, da ligaens nr. 1 og 2 mødte hinanden. Der var på forhånd udsigt til en fantastisk stemning i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena. Kampen sluttede 30-30 efter et sandt drama.

Men også hjemme i stuerne blev opgøret fuldt tæt. Faktisk var kampen, som blev sendt på TV2 lørdag 27. november, den mest sete klubkamp på dansk TV i denne sæson med 300.500 seere i gennemsnit.

Det er langt over alle andre superliga- og håndboldligakampe i sæson 2021/22 – og den mest sete håndboldklubkamp i næsten tre år. En stolt direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, udtaler:

– Det viser igen, hvor stærkt et produkt herrehåndbolden er, og vi glæder os i den grad over, at vores eksponeringspartnere i Aalborg Håndbold får fuld valuta for pengene.

I morgen siger kalenderen 1. december, og indtil videre er det samlede seertal 1.513.500 for Aalborg Håndbold i sæsonen, som blev fløjtet i gang 8. september.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse