pokaler_header_new

Sejr efter stor målfest

Grundspillet sluttede med et kæmpe offensivt festfyrværkeri, da vi hjemme i Sparekassen Danmark Arena besejrede Skjern Håndbold 38-36.

Allerede fra første fløjt var der ualmindeligt godt gang i netmaskerne, og efter ti minutters spil bragte en sprudlende Aron Pálmarsson os i front 8-6.

Første halvleg fortsatte med at være en hæsblæsende affære, og efter en reducering af gæsterne i sidste sekund før pausen kunne vi gå i omklædningsrummet foran 21-19.

Vi fortsatte med at være i teten i anden halvleg, og vi var undervejs foran med fem mål.

Mod slutningen kom Skjern dog tilbage i opgøret, og de fik også udlignet til 36-36 med under tre minutter tilbage.

Herefter afgjorde Aron Pálmarsson kampen til vores fordel, da han med henholdsvis sin scoring nummer 10 og 11 sikrede os sejren på 38-36.

Vi satte dermed et flot punktum for HTH Herreligaens grundspil, hvor vi slutter som nummer to. 

Med sejren udbygger vi samtidigt vores flotte sejrsstime i 2022, hvor vi fortsat er ubesejret og nu er oppe på 17 sejre i træk.

Nu venter en landsholdspause, inden der er slutspilshåndbold på programmet. Vi forventer at kampprogrammet for dette er på plads i starten af næste uge, og vi melder naturligvis nærmere ud omkring dette samt billetsalg mm. hurtigst muligt. 

Matchfacts


Aalborg Håndbold målscorere:
Aron Pálmarsson 11, Sebastian Barthold 7, Nikolaj Læsø 5, Lukas Sandell 4, Felix Claar 3, Benjamin Jakobsen 3, Jesper Nielsen 2, Victor Kløve 1, Kristian Bjørnsen 1, René Antonsen 1.

Skjern Håndbold målscorere:
Lasse Mikkelsen 16, René Rasmussen 5, Jakob Rasmussen 4, Oliver Norlyk 2, Senjamin Buric 2, Emil Bergholt 2, Jørgen Rasmussen 2, Jonathan Würtz 2, Lasse Uth 1. 
 
Udvisninger:Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Skjern Håndbold: 4 x 2 min.

Redninger:


Mikael Aggefors: 7/30 (23 %)

Simon Gade: 3/16 (19 %)

Christoffer Bonde: 10/43 (23 %)
Anton Hagvall: 0/4

Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.167.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.