pokaler_header_new

Sejr eller uafgjort i Ungarn sender os videre i Champions League

Torsdag aften spillede HC Motor Zaporozhye og Kielce deres 10. og sidste kamp i gruppespillet i pulje D i Champions League. Før denne kamp var ubesejrede Kielce sikker på førstepladsen, og Pick Szeged er sikker på andenpladsen, mens fire hold: Dunkerque, Kadetten Schaffhausen, Zaporozhye og vi selv alle har seks points.

Zaporozhye gik på “hjemmebanen” i Kiev til pausen med en føring på 19-10 og førte 27-26 indtil 37 sekunder før tid. Så gik det grueligt galt for ukrainerne, da Kielce scorede to gange og vandt 28-27.

Dermed slutter Zaporozhye på seks point og må afvente resultaterne af weekendens to øvrige kampe. Lørdag kl. 16.00 mødes Dunkerque og Kadetten Schaffhausen i det nordfranske, og søndag kl. 19.00 spiller vi i Szeged i Ungarn.

Med en sejr eller uafgjort er vi videre til 1/8-finalerne uafhængig af resultatet af Dunkerque mod Kadetten – fra enten tredje- eller fjerdepladsen.

Et nederlag betyder farvel til Champions League.

Vi tabte 28-25 til Pick Szeged på hjemmebane i efteråret.

Kampen i Szeged dømmes af Renars Licis og Zigmars Stolarovs fra Letland, og du kan se kampen direkte søndag kl. 19.00 på DR 3.

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...