MicrosoftTeams-image (3)

Sejr eller uafgjort i Ungarn sender os videre i Champions League

Torsdag aften spillede HC Motor Zaporozhye og Kielce deres 10. og sidste kamp i gruppespillet i pulje D i Champions League. Før denne kamp var ubesejrede Kielce sikker på førstepladsen, og Pick Szeged er sikker på andenpladsen, mens fire hold: Dunkerque, Kadetten Schaffhausen, Zaporozhye og vi selv alle har seks points.

Zaporozhye gik på “hjemmebanen” i Kiev til pausen med en føring på 19-10 og førte 27-26 indtil 37 sekunder før tid. Så gik det grueligt galt for ukrainerne, da Kielce scorede to gange og vandt 28-27.

Dermed slutter Zaporozhye på seks point og må afvente resultaterne af weekendens to øvrige kampe. Lørdag kl. 16.00 mødes Dunkerque og Kadetten Schaffhausen i det nordfranske, og søndag kl. 19.00 spiller vi i Szeged i Ungarn.

Med en sejr eller uafgjort er vi videre til 1/8-finalerne uafhængig af resultatet af Dunkerque mod Kadetten – fra enten tredje- eller fjerdepladsen.

Et nederlag betyder farvel til Champions League.

Vi tabte 28-25 til Pick Szeged på hjemmebane i efteråret.

Kampen i Szeged dømmes af Renars Licis og Zigmars Stolarovs fra Letland, og du kan se kampen direkte søndag kl. 19.00 på DR 3.

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse