MicrosoftTeams-image (3)

Sejr i dramatisk afgørelse

Der var drama helt til sidste sekund i aftenens opgør mod Bjerringbro-Silkeborg. Da hornet lød var det os, der kunne trække os sejrrigt ud af kampen med cifrene 24-23 efter 10-13 ved pausen.

Allerede fra start stod det klart, at kampen ville blive en intens affære mellem to mandskaber, der begge ligger til i toppen af 888ligaen. Og specielt en spiller skilte sig ud i starten af opgøret. Andreas Holst lagde ud med at bombe vores første fire scoringer i kassen, mens han blev noteret for seks af vores første ti mål.

Vores 10. mål blev sat ind efter knap 23 minutters spil ved stillingen 10-10. Herfra gik vi dog kold i slutningen af første halvleg, og gæsterne kunne gå i omklædningsrummet med en føring på 10-13.

Det fik vi heldigvis hurtigt rettet op på efter pausen, hvor vi med anden halvlegs tre første scoringer fik lukket hullet. Føringen fik vi dog aldrig i denne periode, og BSV var hele tiden et mål eller to foran.

Sådan fortsatte det frem til, der manglede ti minutter, hvor udeholdet bragte sig foran 22-23. Efterfølgende fik forsvaret og Mikael Aggefors i målet lukket helt af. De to mål, vi fik sat ind i de sidste ti minutter, var derfor nok til at tage en 24-23 sejr efter masser af action det sidste minut.

Først afviste Aggefors BSVs Nikolaj Markussen fra distancen med et minut igen. I det efterfølgende angreb fik vi sat kampens topscorer, Andreas Holst, fint op, men hans skud blev afvist i målet med 30 sekunder igen. Bjerringbro-Silkeborg havde dermed chancen for at tage det ene point i sidste angreb, men i de døende sekunder blev der dømt overtrådt på Jesper Nøddesbo, og jublen kunne bryde løs i Jutlander Bank Arena.

Det var en rigtig intens kamp mellem to hold, der stod rigtig godt i forsvaret, og det blev derfor en forholdsvist lavt scorende affære på trods af relativt få målmandsredninger. Det lavede Aggefors dog om på i slutminutterne, hvor han sammen med det velspillende forsvar lukkede helt af.

Med sejren er vi nu alene på fjerdepladsen og lige i hælene på holdene over os. En stor tak skal også lyde til publikum, der var med til at give os en fantastisk opbakning her til aften.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 8, Jesper Meinby 5, Buster Juul 4 (1), Janus Smarason 3, Simon Hald 2, Martin Larsen 1, Jakob Hessellund 1.

Målscorere for Bjerringbro-Silkeborg:
Nikolaj Markussen 8, Nikolaj Øris 4, Jacob Lassen 3, Jesper Nøddesbo 2, Michael Knudsen 2, Mads Øris 1, Johan Hansen 1, Sebastian Skube 1, Stefan Hundstrup 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.558. 
 
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse