pokal header web

Sejr i dramatisk afgørelse

Der var drama helt til sidste sekund i aftenens opgør mod Bjerringbro-Silkeborg. Da hornet lød var det os, der kunne trække os sejrrigt ud af kampen med cifrene 24-23 efter 10-13 ved pausen.

Allerede fra start stod det klart, at kampen ville blive en intens affære mellem to mandskaber, der begge ligger til i toppen af 888ligaen. Og specielt en spiller skilte sig ud i starten af opgøret. Andreas Holst lagde ud med at bombe vores første fire scoringer i kassen, mens han blev noteret for seks af vores første ti mål.

Vores 10. mål blev sat ind efter knap 23 minutters spil ved stillingen 10-10. Herfra gik vi dog kold i slutningen af første halvleg, og gæsterne kunne gå i omklædningsrummet med en føring på 10-13.

Det fik vi heldigvis hurtigt rettet op på efter pausen, hvor vi med anden halvlegs tre første scoringer fik lukket hullet. Føringen fik vi dog aldrig i denne periode, og BSV var hele tiden et mål eller to foran.

Sådan fortsatte det frem til, der manglede ti minutter, hvor udeholdet bragte sig foran 22-23. Efterfølgende fik forsvaret og Mikael Aggefors i målet lukket helt af. De to mål, vi fik sat ind i de sidste ti minutter, var derfor nok til at tage en 24-23 sejr efter masser af action det sidste minut.

Først afviste Aggefors BSVs Nikolaj Markussen fra distancen med et minut igen. I det efterfølgende angreb fik vi sat kampens topscorer, Andreas Holst, fint op, men hans skud blev afvist i målet med 30 sekunder igen. Bjerringbro-Silkeborg havde dermed chancen for at tage det ene point i sidste angreb, men i de døende sekunder blev der dømt overtrådt på Jesper Nøddesbo, og jublen kunne bryde løs i Jutlander Bank Arena.

Det var en rigtig intens kamp mellem to hold, der stod rigtig godt i forsvaret, og det blev derfor en forholdsvist lavt scorende affære på trods af relativt få målmandsredninger. Det lavede Aggefors dog om på i slutminutterne, hvor han sammen med det velspillende forsvar lukkede helt af.

Med sejren er vi nu alene på fjerdepladsen og lige i hælene på holdene over os. En stor tak skal også lyde til publikum, der var med til at give os en fantastisk opbakning her til aften.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 8, Jesper Meinby 5, Buster Juul 4 (1), Janus Smarason 3, Simon Hald 2, Martin Larsen 1, Jakob Hessellund 1.

Målscorere for Bjerringbro-Silkeborg:
Nikolaj Markussen 8, Nikolaj Øris 4, Jacob Lassen 3, Jesper Nøddesbo 2, Michael Knudsen 2, Mads Øris 1, Johan Hansen 1, Sebastian Skube 1, Stefan Hundstrup 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.558. 
 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse