pokaler_header_new

Sejr i første DM-finale!

I en flot kulisse i Jutlander Bank Arena leverede drengene en fantastisk holdpræstation, der sikrede en sejr på 37-34 mod Bjerringbro-Silkeborg i en hæsblæsende første DM-finale.

Finalefest, målfest, håndboldfest… Der var på mange måder feststemning her til aften i Jutlander Bank Arena. Det var allerede, før DM-finalen blev fløjtet i gang – og det varede helt til slutsignalet.

Da startskuddet lød, blev det en intens og tæt åbning. Gæsterne fra BSH havde en lille overhånd, men deres forspring blev aldrig større end to mål.

Med fem minutter tilbage af første halvleg bragte vi os foran for første gang i kampen, da Lukas Sandell hamrede bolden i mål til 14-13.

En medrivende og tæt første halvleg sluttede helt lige ved pausestillingen 17-17.

Fra anden halvlegs start kom vi buldrende afsted, og vi spillede tæt på fejlfrit de første ti minutter efter pausen.

Flere store redninger fra Mikael Aggefors satte gang i kontraspillet, forsvarsmæssigt steppede vi generelt et niveau op, og i det etablerede angreb flød spillet fortrinligt.

Ni minutter inde i anden halvleg havde vi således sat ti scoringer på tavlen, og det gav os en komfortabel føring på 27-21.

Få minutter senere havde gæsterne reduceret forspringet til fire mål, og det fik dagens fungerende cheftræner Arnór Atlason til at trykke på timeout-knappen.

Det hjalp med at stabilisere tingene, og vi fastholdte den solide føring i en hæsblæsende anden halvleg med et toptændt publikum i ryggen.

Og feststemningen nåede sit højdepunkt, da dagens topscorer Lukas Sandell reelt lukkede kampen med to minutter tilbage med sin 10. scoring til stillingen 37-32.

To mål til gæsterne i slutfasen kunne derfor ikke ændre på tingene, og vi hiver første stik i DM-finaleserien hjem efter en flot holdpræstation i en tempofyldt håndboldkamp.

Anden DM-finale spilles i Silkeborg på tirsdag 8. juni, og her kan vi, efter dagens resultat, med en sejr eller uafgjort sikre os det danske mesterskab.

Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 10, Buster Juul 7, Nikolaj Læsø 5, Felix Claar 4, Mark Strandgaard 4, Magnus Saugstrup 3, Henrik Møllgaard 2, René Antonsen 1, Sebastian Barthold 1.

Bjerringbro-Silkeborg målscorere:
Jacob Lassen 6, Sebastian Skube 6, Alexander Lynggaard 6, William Bogojevic 5, Aksel Horgen 4, August Pedersen 3, Mads Øris 2, Jesper Nøddesbo 1, Nikolaj Øris 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 3 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 15/47 (32 %)
Simon Gade: 1/3 (33 %)

Johan Sjöstrand: 7/30 (23 %)
Kasper Larsen: 2/16 (13 %)

Dagens tilskuertal i en udsolgt Jutlander Bank Arena var 2.700. 
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...